alfthemud;
Samsung Sata 1 Tb. 32 Mb. 7200 Rpm Hdd. kullanıyorsan eğer bende de o sorun var (3X1 Tb. Hepsinde de Kasılmalar Oluyor) ara ara kasılmalar ve bu kasılmalar can sıkıcı. Ramlerin 2X2 Slot'mu yoksa 2 gb. ayrı alındı sonra 2 gb takviyemi yaptın ? Kısacası Mhz'leri eşit mi ? İşlemcin Hangisi ? amd mi intel'mi ? 2.8'dediğinden yola çıkarak Amd diye tahmin ediyorum. bu kasılmalarda fan devri yükseliyorsa rpm ayarı yapman gerek. 1'de şu var anakartın kaç mhz. taktığın ramler kaç mhz ? Tüm değerlerini yazarsan (Marka-Model-Mhz.) uyum sorununu gözden geçirebiliriz. Kolay Gelsin.
414ben;
Senin sorunun da ise mavi ekranda görünen hata kodunu yazabilirmisin bize.
Başıma gelenlere göre anlatıyorum;
win7 kullandığımdan bu yana (Yaklaşık 4 aydır) genellikle 4 şeyden bu sorunla karşılaştım.
1. Power Supply yetersiz geldiği için,
2. Ram Bellekte Herhangi bir sorun olduğunda,
3. Ekran Kartında 1 Sorun Olduğu için,
4. Hdd Sorunundan dolayı.
xp'ye göre windows seven daha çok donanımlarını güvenceye aldığı için bu tür sorunlarla sıklıkla karşılaşıyorum. Ekran kartın PCI ise, anakartın üstünde vga ekran kartın varsa ona takıp deneyebilirsin, başka 1 ramle başka bir hdd ile başka bir power supply ile deneyerek sorunun hangisin de olduğunu bulabilirsin ancak. Sana da kolay gelsin.