Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
28 Haziran 2010       Mesaj #36
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

tedavi olmak istiyorum ama cesaretim yok

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben 22 yaşındayım hecanlannıyorum klitleniyorum askerim komutanlara tekmil verymıyorum cüzümü var mı yardım edin

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar biliyorum zor bir hastalik ama gercekten özveri ile calismak lazim kitabi alin ayna karsisinda okuyun. Ben bunu bir müddet yaptim konusmam cok düzeldi ama malesef biraktim simdi yavas yavas bozuluyor tekrardan. Bunu her gün en azindan yarim saat yapmalisiniz... Bide hemen netice beklemeyin bi iki ay okuyun sonra farki hissedeceksiniz.. Allah yardimcimiz olsun

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Evet Bende 9-10 Yıldır KekeLiyorum ..

Hayatımın %70 ' ini Yaşayamama Durumundayım ..

Artık Yaşamdan Bile Sogumuş Durumdayım . Konuşmak İstemiyorum .. Konuşamayınca Gülen YüzLer Görüyorum Bu Dahada Kötüleştirio Ruh Halimi ..

ArkadasLık İlişkiLerim Sadece Sanal Ortamda [ Msn,facebook gibi] Geçirmeyi Daha Cok Seviyorum ..

Lütfen Yardımcı Olun.


O kadar çok insan var ki kekeleyerek konuşan. Çoğu da biraz mücadele edip kurtuluyorlar. Ünlülerimiz arasında da çok kişi var bu sorunu yaşayıp kurtulan. Kekemelik sorununu yaşayan çeşitli kişiler arasında yapılan araştırmada ortak yanlarının çekingenlik, içine kapanıklık olduğu gözlenmiştir. Sadece bu konuya özel çalışan merkezler de var.
Mutlaka bir psikolog ya da psikiyatr ile görüşün. Eğer zaten görüşüyorsanız da bu soruyu ona yöneltin. Açıklamalı yanıtını ve daha fazlasını öğreneceksiniz. Önce kekemeliğin fizyolojik mi psikolojik mi olduğunu meydana çıkaracaktır, sonra da size özel tedavi yollarını belirleyip sizi sorununuzdan kurtaracaktır.
Ben pek çok kere "yüksek sesle kitap okumanın yararlı olduğunu" biliyoruz. Unutmayın ki kendinize güveniniz arttıkça sorununuzu daha hızlı aşacaksınız.