Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
04:52, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 07 Aralık 2025 - 04:54
Arama
MaviKaranlık Forum
Metallica
-
Tek Mesaj #19
Daisy-BT
Ziyaretçi
28 Haziran 2010
Ziyaretçi
İnönü'de metal gece
'Metal'in ağır topları, İstanbullular'ı müziğe doyurdu...
28.06.2010 15:00:33 11 ülkede yarım milyondan fazla müzikseveri ağırlayan Sonisphere Festivali'nin İstanbul ayağı İnönü Stadı'ndaki konserlerle son buldu.
Sonisphere ile müzikseverler ilk defa, dört büyükler olarak tanımlanan heavy metalin ağır topları, Anthrax, Megadeth, Slayer ve Metallica'yı bir arada izleme şansı yakaladılar.
Konser öncesinde NTV'nin sorularını yanıtlayan Slayer'ın gitaristi Kerry King de dört büyük grubun tek festivalde sahne almasının heyecan verici bir deneyim olduğunu söyledi:
''Bu festival sayesinde bir araya gelebilmek güzel bir deneyim oldu. Özellikle Anthrax ve Frank Bello ile karşılaşmak sevindiriciydi, çünkü ne kadar eski dost olsak da yollarımız her zaman kesişmiyor, aynı şekilde Metallica'yı da daha ilk albümleri çıkmadan önce bile tanıyordum ama görüşme şansımız olmuyordu. Konserler bittikten sonra eminim herkesin paylaşacak çok şeyi olacak.''
3 gün süren festivalde Rammstein, Manowar, Accept sahne alan diğer dünyaca ünlü gruplardı.
Festivalin finalinde sahne alan trash metalin efsanesi Metallica ise İnönüyü sallayan grup oldu.
Kaynak
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 04:54
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız