Arama


ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
30 Haziran 2010       Mesaj #509
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Neal adlı kullanıcıdan alıntı

Şu "gizlenebilir" özelliğini söylediğiniz iyi oldu. Bu özellik beni tatmin etti diyebilirim fakat tatmin olmadığım konular halen mevcut. Bana bazı web sitelerini örnek olarak vermişsiniz. Önemli olan başka bir web sitesine benzemek değil, kendi tarzınızı oluşturmak ve düzenlemektir. Tıpkı her web sitesinin veri tabanında yapılan düzenlemeler, sayfa stilleri vb. gibi.

Şu konularla bir an önce ilgilenmeniz gerektiğini halen düşünüyorum;

4-
4 a * Örnek - 1
4 a * Örnek - 2
4 a * Örnek - 3
4 a * Örnek - 4
4 a * Örnek - 5
4 a * Örnek - 6
4 a * Örnek - 7
4 a * Örnek - 8

Teşekkür etmekle birlikte, henüz üye olduğunuz bir sitede böyle kökten değişikliklerin yapılmasını istemekteki ısrarınızı anlamakta da ben zorlanıyorum.
Her sitenin ve her forum sitesinin kendine has özellikleri vardır. Sıraladıklarınızın da tamamı, bu siteye özgü özelliklere girmektedir. Dikkatinizi çektiğini söylediğiniz ve gereksiz olduğunu belirttiğiniz her kategorilendirme, zaman içerisinde (ki bunun yanıtı verilmiş, benim de vereceğim yanıt aynı olacak) doğan gereksinimlere, kullanıcı ve ziyaretçilerin tercihlerine göre yapılmıştır.
Amacı herhangi bir karşılık gayesi gütmeden paylaşım yapmak ve hizmet sunmak olan bir forum sitesinin kendisini, üyelerinin ve ziyaretçilerinin eğilimlerine göre yapılandırması da normaldir diye düşünüyorum.
Üstelik bu sınıflandırmanın foruma kazandırılarılması düşünülen konular için yeterli olmadığını da bildirmek isterim. Ayrıca yapılanların doğru olmasından çok bizlerin böyle uygun görmüş ve beğenmiş olabileceği ihtimalini de gözardı etmeyin lütfen.

Alıntı
Neal adlı kullanıcıdan alıntı

4 a * Örnek - 2 ' yi anlamak gerçekten de çok güç. "Edebiyat" konusu olmasına rağmen ayrıyetten "Japon Dili ve Edebiyatı" konusu var. Başka dillerin konuları neden eklenmemektedir?

Örnek : "Arap Dili ve Edebiyatı", "Rus Dili ve Edebiyatı", "İspanyol Dili ve Edebiyatı" gibi. Bu diller, Japonca'dan daha çok kullanılan ve daha çok tanınan diller. Bu dillerin de konuları açılsın o halde. Demek istediğimi anlayabildiniz mi?

Japon Dili ve Edebiyatı forumu bu siteye özgü özelliklerden bir diğeridir ve oldukça da ziyaretçisi olan bir forumdur. Ancak "madem şu var, öyleyse bu da olsun" gibi bir yaklaşımı da saygısızca buluyorum. Ayrıca bu mantıkla örneklediğiniz konuların hepsi de mevcuttur ve şu şekilde ulaşabilirsiniz:
Akademik Forumlar > Edebiyat > Dünya Dilleri ve Edebiyatları

- Dil konuları için > Dünya Dilleri
- Edebiyat konuları için > Dünya Edebiyatı

Alıntı
Neal adlı kullanıcıdan alıntı

Ben halen sıkıntı yaşadığım bir oyun hakkında teknik destek almam için nereye konu açmam gerektiğini bilmiyorum.

Bunun için soru cevap forumunu kullanabilirsiniz > Soru-Cevap
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!