Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
1 Temmuz 2010       Mesaj #20
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

gercekten ne yapacagımı ve istedigim şeyin grafikerlik oldundan emin degilim braz bilgi alsam veya yardımda bulunursan cok memnun olurum... yetenekli oldugumu soyleyen çok kişi var... acaba doru bnimö için grafikerlik dogru meslekmi... para kazaqnmak şimdilik 2. planda önemli olan istewdigim seymı... Msn Happy... :-?

Alıntı
..... adlı kullanıcıdan alıntı

bn meslek lisesinde okuyorum şu an we son sınıfım. bölümüm web tasarım bu yüzden grafik animasyon dersi aldım bu yıl öğretmenlerim we arkadaslarım bu konuda başarılı olduğumu düşünüyor bnde hedefimi o yönene doğrulttum. umarım mesleğimin hakkını weren iyi bir grafiker olurum..

Adobe programlarını, grafikerliğin gerektirdirdiği sanatsal bakış ve ifadeyi ve pazarlama hakkında pek çok bilgiyi elde eder ve alanınızda deneyim kazanıp adınızı duyurursanız, büyük projelere, kalıcı katalog çalışmalarına, periyodik yayınlarda yer alacak kadar başarılı işlere imza atarsanız iyi bir getirisi olan meslektir. Çağımızın önemli meslekleri arasındadır.
Artık dünyada ve ülkemizde; "Art" "Designer" "Tasarımcı" adıyla yeni meslekler var ve Grafikerlik de bunların arasındadır.