Arama

MisafirArzucan - avatarı
MisafirArzucan
Ziyaretçi
2 Temmuz 2010       Mesaj #18
MisafirArzucan - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar. Ismim Arzucan ben 9 yildir emes hastasiyim ilki bir yil yürüme konusma bozuklugu yasadim ikinci üc bucuk ay ve ücüncüsü 7 ay gibi bir süre emesin ataklarini ve sonrasinda kisa süreli ataklarini yasadim. Uzun süre trapiler ve tedaviler gördüm. Simdi emes hastasi olan arkadaslarin öncelikle sunu bilmesi gerekiyor bir cok hastalikta oldugu gibi emes hastaligindada isin basi moral arkadaslar moral. sinir stres, gürültü, patirti ve kalabalik dar alanlardan uzak durmak gerekiyor. 33 yil isvicrede yasadim isvicrenin iklimi soguk ve yagmurlu bir iklim hava sartlari beni rahatsizligimdan dolayi cok etkiliyordu simdi Türkiyede kaliyorum ve Türkiyenin havasi bana cok iyi geliyor. Tippen emes hastasi olsamda psikolojik olarak bu hastaligin cok kötü olmadigini ve bu hastaliga aman ben emes hastasiyim aman ben rahatsizim gibi düsüncelere kapilip kendimi asla birakmiyorum hatta bu hastaligi kabul etmiyorum zira derdi veren dermaninida verir ve ayrica beterin beteri oldugunuda unutmamak lazim...Önemli bir tavsiye bol bol su icin ve bol bol hareket edin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.