Arama


kimliksiz - avatarı
kimliksiz
Ziyaretçi
2 Temmuz 2010       Mesaj #23
kimliksiz - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar..ben hazal..bi konuda yardım almak istiyorum.


bu sene lise son sınıftayım ve dolayısıyla derslerinden hiç birşeye zaman ayıramayan sürekli çalışan bi insandım.Neyse sınıfımda bir arkadaşım vardı.Birlikte çok çok fazla vakit geçirmezdik ama bazen dersaneye giderken otobüste az çok konuşurduk.ama sen o durakta iniceksen ben inmim o zaman.Sen şurayamı gidiyosun ohh ben gitmiyorum karşılaşmayız gibisinden..kendisi gerçekten çok kibar değildi bende hep söylerdim ona.mağara adamı filan diye dalga geçerdim.
geçenlerde face de bi muhabbetmiz oldu.Gerçkten çok değişmiş oldugunu gördüm uzun uzun konuştuk..Bunu onada söyledim böyle çok iyi olmuşsun.eski halinden çok iyi filan diye .O gün bana çıkmadan bu kadar konustuk iyi akşamlar demeden çıkmak istemedim dedi konusmamızın üzerinden yarın saat geçmesine ragmenn iyi akşamlar yarın konusuruz dedi.ben yine çok şaşırdım tabi böyle kibarlıklar beklemeyeceğim bi insan.

Ertesi gün face e girdim akşam..Yine böyle konustuk derken saat baya ilerlemiş o gün gece dört bucukta yattık.film izlicekti beni tek bırakıp gitmek istemedi filan derken baya muhabbet ettik.yine yarn konusuruz dedik ayrldıık.geçen gün filimlerden filan muhabbet açıldı.bana bi iki film önerdi.ama kendisi bi kaç gün sonra tatile gideceği için dönünce kritiğini yaparz filan dedik.ama 20 gün kalacağını duyunca gel vazgeç gitme filan dedim şakasına.sonra aa telefonumu verm ordan yorumlarını yaparsın dedi.bende inş. sende beğenirsin dedim senin önerdiğin film beğenilmez mi filan dedi .Böyle konusma uzadı gitti.

dün gece yola çıkacağını söyledi.yine konustuk gece.ben karnım açıktı deyince pizzza göndermeyi teklif etti bende yok canım daha neler çok kilo aldım filan dedim.oda tamam o zaman sözüm olsun başka zamana erteleyelim dedi bnde tamam dedim.sonra hiç boğaz turu yaptın mı dedi.yapmıştım ama yapmadım dedim. o zaman bunu da listemize ekleyelim gelince bogaza gidelim dedi.bende olur eğlenceli olucak gibi görünüyor dedim.o gece film izlicekti gitmeden çnkü gece 4.30 da yola çıkacaklardı.ama hiç gitmek istemedi. sen izle ben hep burdayım dedim.seni tek brakmam etraf tekin degil filan dedi.gece ailesi gitmek için uyanana kadar konuştuk ..hiç çıkmak istemedim.hep iyi geceler iyi geceler dedik bi türlü çıkamadık sonra aynı anda çıktık.ordn bi şekilde erken gelmeye çalışıcam 20 gn çok uzun flan dedi bende evet erken gel filan dedim.

bugn face e girdim bi baktım mesaj göndermiş.gitmemiş olduguna sevinecektim ki cep telefonundan giriyormuş.ben hani can sıkıntısından bu kadar konuşmuştur gelince planlarımızı unutur gider filan derken o mesaj beni şaşırttı.
gece kalıcakmısın dedi.sen kalırsan bende kalırım dedim.gün içinde uyuyup dnlendin mi dedi uyuyamadım filan dedi . o zaman uyuyup dinleniyosun yarın konusuruz dedi.ben gelinceye kadar uyu dedi ben geldikten sonra kalırız dedi peki dedim yine face den konustuk bende sen kalmazsan bende kalmam deyince oh be aklım sende kalmicak dedi bende güldüm iyi geceler dedim çıktım.

son olanlar yaklaşık bi saat önce oldu..Yaptıkları böyle bana mı ilgileniyormus gibi geliyor yoksa arkadaş gibi mi görüyor beni.Gerçi bende daha düne kadar çk konuşmadıgım birine neden böyle olduda bunları düşünüyrum anlamadım ama bana çok samimi geliyor.onla muhabbet etmek bişeyler paylaşmak güzel yoksa ben kimse için gecelere kadar durmam face de filan kafam çok karıştı.eğer gerçkten arkadaşı olarak görüyorsa bende çıkarmalıym bu düşünceleri kafamdan henüz çok yeni bu olaylar...


Lürfeeen yardım edin bana..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.