Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1483

kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
2 Temmuz 2010       Mesaj #1483
kyle - avatarı
VIP katekolamin
664365714722?664725245972
Haluk Levent tutuklandı

Şarkıcı Haluk Levent, bir borcu nedeniyle başlatılan icra takibi kapsamında tutuklandı


Ataşehir'deki konseri sonrası Ankara 5. icra mahkemesinin çıkardığı yakalama kararı gerekçesiyle gözaltına alınarak Kadıköy Adliyesi'ne getirilen ünlü şarkıcı Haluk Levent 600 bin TL icra borcunu ödeyemediği için tutuklanarak Ümraniye cezaevine gönderildi.

Ataşehir Belediyesi'nin düzenlediği 2. Kardeş Türküler Festivali kapsamında dün gece konser veren şarkıcı Haluk Levent, hakkında yakalama kararı uyarınca gözaltına alınmıştı. Saat 14.00 sıralarında gözaltında tutulduğu Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'nden çıkarılan Haluk Levent, Ankara 5. İcra Mahkemesinin 600 bin TL'lik borcunu ödemediği gerekçesi ile verdiği tutuklama kararı uyarınca Kadıköy Adliyesi İnfaz Bürosu'na getirildi.

Kadıköy Adliyesi İnfaz Bürosu'nda saat 14.00-17.00 saatleri arasında polis denetiminde bekleyen Haluk Levent'in serbest kalması için menajeri, şoförü ve yakınları seferber oldu. Levent'in cezaevine girmemesi için gerekli olan para, tamamlanamadı. Gözaltında tutulduğu süre içinde 120 bin TL'yi dosyaya yatırdığı belirtilen Haluk Levent'in, geri kalan parayı denkleştiremediği için saat 17.00 sıralarında Ümraniye Cezaevine gönderildi.

Tutuklama kararının ardından sivil polislerin nezaretinde Kadıköy Adliyesi önünde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Haluk Levent, "Bu borç çoktan ödenmişti. Yani yaklaşık 50 bin TL'lik borç para ödendiği halde 600 bin TL'ye dönüştü. İcra dosyası 600 bin TL'lik bir rakam. Bugün biz parayı denkleştiremedik. Bu parayı şu an ödemeyi de düşünmüyorum. Anlaşma yapmayı düşünmüyorum. Kanunun bana verdiği ne varsa bu cezayı çekmeye razıyım. Cezaevine gidiyorum. Halkımı hep benim problemlerimle borçlarımla meşgul ettiğimi düşünüyorum ve bu nedenle çok özür diliyorum. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bu nedenle diyeceğim tek şey icra davası dosyasını çözerim konserlerime de dönerim. Bugün Barış Akarsu festivalinde konserim vardı. Çok üzülüyorum. Böyle bir şey beklemiyordum bu nedenle de çok üzülüyorum. Ben düne kadar kendimi kontrol ediyordum. Savcılığa kadar da gittim. Hakkımda bir problem var mı diye öğrenmeye de gittim. Bana yok dediler. Bir anda alındım. Enteresan bir şey oldu ama olsun. Herkese teşekkür ederim" dedi.

Açıklama sonrası görevli sivil polislerle birlikte polis otosuna bindirilen Haluk Levent Ümraniye Cezaevi'ne götürüldü.
AA / 02 Temmuz 2010, Cuma - 18:36
My one regret in life is that I am not someone else.