Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ablacım bi çocuk vardı bizim mahallede. bana çok yakın davranıodu. benden hoşlandığını farkettim. ilk başta olmaz diodum ama benimde ona karşı ilgim arttı. sevmeye başladım.. ama söyleyemedim. sonra bu çocuk istanbula gitti. aradan8 ay sonra geldi istanbuldan bende dayanamadm sölemek istedim. ama kendim değil arkadaşlarım sölediler ben yanlarında değildim o sıra. o günde sevgililer günüydü. ben hemen yanlarından ayrıldm. bunlar çocuğu çağırdılar. konuştular bi yarım saat. sonra arkadaşlarım yanıma geldi. ve benim için olmaz dediğini sölediler çok üzüldm . ve en çok sevgililer gününde bu cevabı aldığım için üzgündüm.. sonra biz eve geldiğimizde 5 dk gbi kısa süre sonra arkadaşım msj attı ... ve onun gönderdiği mesajı bana attı. okudum. mesajda şöle yazıodu. ya kusura bakmayın özür dlerim ama böle olması gerekiodu. onuda çok özledim. neden kaçtı. sizi takip ettim evini biliorum egerki bi gün gelirsem beni kabul edermi dye yazmış. kafam iice karıştı ablacım.. ne yapcam bilmiorm. sence o çocuk beni gerçekten seviomudur. yada ben onu nasıl unutcamm.....