UZAK DUR BENDEN...
Yoksa sana dokunurum. Yoksa yasak tanımam, günahkar olurum.. Kaç, görme, görürsen hatırlama, hatırlarsan ağlama, gelme..
Yoksa sana dokunurum, dudaklarına konarım, gözlerini esir alırım. kölem olursun. Gecelerce kölen olurum, didik didik ederim hayatını, benden başkasına yaşatmam seni. Tarihini vururum, anılarını asarım, yüreğine saplarım kendimi. Bedeninde yatıya kalırım, teninde beklerim geleceğimi..
Yaklaşma, seni alırım, senin olurum. Özgürlüğüm yoldaş olur yanına. Sensiz düşüncelerim toprak olur... Uzak dur benden...
Yatağına tapınak ederim, yüzünde güneşler beklerim. Gitmezsen sana dokunurum. Sahiplenirim seni. Sana aşkı yaşatırım, daha küçük aşklara katlanamazsın, benimle ölürsün... Alışma bana ne yapacağım belli olmaz. Bugün varım yarın birden yok olurum. Dokunma bana kapanmış yaralarla doluyum. Canımı acıtma bir yarada sen açma !
Sevme beni yoğun duygularımda kaybolursun tutuşursun. İsteme beni yasaklarla boğuşursun engellerle doluyum. Çözmeye çalışma sakın seninle karışır iyice kör düğüm olurum.. Anlama beni, ben anlarım kendimi ben böyle mutluyum.. Aşkı yaşatmamı isteme asla ben aşka yıllardır inanmıyorum.. Güveniyorsan kendine, inandır beni aşkın varlığına.. Sonucunda öyle bir aşk yaşatırımki, vazgeçemezsin !! Tutkun olurum..
Yıkabilirsen yık duvarlarımı, sakın bırakma beni, tüm tutkularımın ve gücümün arkasında, hala minik bir çocuğum; BÜYÜTEMEZSEN KAYBOLURUM...