Nikahini kiy,
ankarayi ara en yakin randevu ne zaman ogren, veya ramazandan sonraki gunleri ogren randevu al, 2 ay onceden almana gerek yok, randevuyu alir almaz evraklari ayarlayin, evraklar cok onemli alabildigin alabilecegin herseyi al, olmadik seyleride istiyolar, biz afyondan ankaraya tam 3 kez gittik geldik, sacma sapan evraklar yuzunden.
Esin kesinlikle gelmeden ' CERTIFICATS DE NATIONALITE FRANCAISE ' alsin
(15 gunde veriyolar o kagiti)
Ordan dogum kayit orgnegi cikarsin,
Eger daha onceden bosanmissa, ordaki bosanma karirini alsin,
Yine ayni sekilde eger bossanmissa burdanda bosanma kararini alsin,
Cifte vatandastir eminim eger cifte vatandassa burdanda dogum kagit ornegi almasi lazim fransadanda,(eger bosanmissa bosandigi yazmasi lazim dogum kagit orneginde ) diger evraklarida biliyosundur saten eminim, su an aklima gelmiyo digerleri, bana istedikleri evraklari bi yazarsan daha ii bir sekilde yardimci olurum.
veya ben indiremedim sen Télécharger les formulaires - La France en Turquie
en asagidaki
Liste des documents à fournir (doc) tikla indir, buraya gonder yardimci olim....
ve aldiginiz tum turkce evraklari fransizcaya cevirin, bunun icin sana bi tavsiye vericem, ben 3 evrak tercume yaptirdim afyonda, daha sonra notere gittim muhur icin falan hepsi bana 250ye falan geldi,
ama ankarada konsoloslugun hemen arkasinda ANKARA TERCUMAN var o ayni seyleri bana 100 tl yapti onun vurdugu muhur noterin vurdugu muhur gibi kabul olunuyo. tavsiyem evraklarini memleketinde topla ANKARA TERCUMAN a randevu gununden 2-3 gun once bunlari faksla o cevirsin randevu gunun geldiginde parayi oder evraklarini alir cikarsin.
bunlari bi yap daha sonra yine yardimci olurum sana, ilk randevuda bunlar yapilacak.