selam öncelıkle ben oyunu 39 lw den sonra bırakmıs bırıyım ıkv oyununda kesınlıkle para hılesı yok ama klan parası kasmak ıcın oyunun bır acıgı mevcut klan parası kasarken vurdugunuz adamın karızması gıtmeden 100 klan parası alabılıyrdunuz bu mevcuttu ama bu acıkta kapatıldı bu ıslem gayet basıt sekılde kullanıcı gecıslerıyle yapılmaktaydı bızzat 1sefer yaptım devam ederdım ama benım pc 512 mb ram vardı ozamanlar kesınlıkle bot program vs yoktu eger gözluk veya yenı cıkan bır sey varsa sıze tek tavsıyem uzun ıs ama ben bu sekılde yapmıştım hılesız yasal olarak 1üyelık alın 4 adet çar acın bu çarları25 veya 30 a kadar kasın sonra bu adamların klan paralarını 2bıne yukseltın yıldız tek cızgı olucak sekılde ve plus uyelık alın 2 saatte 2500 klan parası kasabılırsınız bu sekılde oyun benım oynadıgm zamankı ımajını bıraktı en guzelı meteor zamanıydı maxlar fln sekıldı tek sunucu emınönunu felan herkes dos no satıs no taraf ama sımdık hepsı bayat

msn verim anlamadıgınız bir şey lursa yardım ederım ikv dekı arkadaslara selam buradan tabı kaldı veya hatırlayan olursa
mecit_kahriman@hotmail.com