sevgili dostlar ben de bir 4/c liydim ama artık deyilim nedeni karışık ben kadro bekledim yıllardır ha bu sene ha üç ay sonra birde baktım beş yıl geçmiş ve ben borç batağındayım kolay deyil üç tane genç evlat üçüde okuyor harçlar yurtlar derken ev kira gömüldüm batağa ve tekelciler umut oldu tamam dedim bu sefer tamam olacak ama benim için tek olumlu gelişme tazminat hakkı oldu yaşım kırk dört bari dedim tazminatı alayımda son öğrencimin harcını yurt parasını yatırayım kendimde hamallık yaparım dedim ve istifa ettim bana dedilerki tazminat yok 5 yıl çalışmışim ve ole başbakanın dediği gibi tazminat felan yokmuş bende düşünmek için oradan ayrıldım istifamın orjinali bendeyken okuldan aldıkları fotokopiyle beni işten ayırmışlar yani ava giderken avlandım ben üç beş kuruş alır kızıma mahçup olmam derken elimdeki ekmek dende oldum ve bende pisikoloji misikoloji kalmadı iki kez kalp krizi geçirdimkendimi içime kapadım gecen valilikde çalışan bir 4c li arkadaş bana istersen dönebilirsin dedi bende umutlandım milli eğitime gittim bizde ole bir kanundan haberdar deyiliz dediler şimdi sizden ricam bu konuda bilgisi olan lar allah rızası için bana yazsın beni bilğilendirsin beni ve yuvamı kurtarsın ne olur ilgilenin saygılarımı sunuyorum hepinize bekir yıldız niğde msn adresim bek_yildiz1974@hotmail tel 05362880186