Arama

ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
26 Ağustos 2010       Mesaj #10
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

daha önce ürtiker oldum acile zor yetiştim çok fazlaydı tüm vucutum kabarmış kıpkırmızı olmuştu acile zor yetiştim doktor igne vurdu 2 saat sonra hafifledi ve geçmişti. şimdi ise ramazan geldi oruçda tutuyorum yine tekrarladı akşam ve sahurda ilaç alıyorum. gündüz işte saat 9.30 dan sonra başlıyor akşama kadar tüm vucutumu sarıyor yani kızarıyor yavaş yavaş vucutumda batmalar başlıyor.igne gibi batıyor.akşam ve gidince ılık duş alıyorum yavaşlıyor iftardan sonrada ilacımı alıyorum kayboluyor .ama bu arada vucutumdaki ısının fazla oldugunu hissediyorum.ramazanda yani 15 gündür her gün tekrarlıyor. üniversteye gittim 8 tüb kan aldılar test sonuçları 1 ay sonra belli olacak . tabiki biz bu arada ölmezsek .bunun dogal ilaçlarla tedavisi varmı . nasıl bir illettir bana gınak geldi artık . lütfen cevabınızı bekliyorum.

Alıntı
biruni adlı kullanıcıdan alıntı

kudeşen; bazan çok kısa zamanda geçer bazan çok uzun sürebilir.bazı yiyecekeler, bazı ilaçlar, aşırı derecede heyecanlanmak tetikleyicileri arasındadır.sebebini bulup tedaviye öle başlamkata fayda vardır.4 bardak suya 3 çorba kaşığı papatya ve 1 su bardağı limon suyu eklenip kaynatılır.banyo suyuna eklenip yıkanılır.aç karnına 1 su bardağı turp suyuda içmek faydalı olabilir.açık ılıca ve küçük kaplıca - kızılcahamam - ankara,köprüaltı çermiği - bitlis,orakada - bodrum (muğla),pelitbükü - söğüt, (bilecik), uyuz hamamaı - yerköy (yozgat,ılıcıları da iyi gelebilir kurdeşene..

.