Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2005       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zeki hoca adlı kullanıcıdan alıntı

HERKESE MERHABALAR MSN 7,5 SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM YA OTURUM AÇAMIYORUM AÇSAM BİLE KİŞİLERDEN BAZILARINDA DONUP KALIYOR BAZI KİŞİLERE WİNK GİDİYOR BAZEN HİÇ AÇILMIYOR PROĞRAM YANIT VERMİYO DİYOR YENİ YÜKLEME YAPTIM MSN BU SIRALAR SORUNLUMU SORUN BENİM PC DEMİ ACABA BİLEN VARSA BİR EL ATIVERİRSE SEVİNİRİM HA ADRESİM TTNET UZANTILI ONDAN OLABİLİRMİ...

Çok fazla smiley veya gözkırpması varsa bilgisayarı kasabilir kaldırın bilgisayarı rahatlatın eklentilerden veya farketmediğiniz bi programdan kaynaklanabilir sistemi ve msn'i yapılandırın.

Alıntı
ege-akdeniz adlı kullanıcıdan alıntı

msn 7.5.0311 kullanıyorum ,msnde karşı tarafa gönderdiğim ifadeler msnde verdiğim isim olarak çıkıyor ,şekil çıkmıyor, msn discoweryx2 ve stuffplug-ng yükledikten sonra bu sorun gündeme geldi nerede hata yapmış olabilirim

MSN Messengerı Kaldırın Eklentileri Silim Klasörleri Kalmış İse Onlarıda Silin Yeniden Temiz Bi Şekilde Kurun ve Smileyleri Kaldırın Yeniden Yükleyin.

Alıntı
jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı

YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER AMA ASLINDA DÜZELMEDİ, SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPTIM HERŞEYİ YENİDEN YÜKLEDİM ANCAK ÖYLE OLDU. BİRKAÇ GÜN ÇALIŞTIKTAN SONRA ŞİMDİ YİNE AYNI HATAYI VERMEYE BAŞLADI. BEN DE ONU KALDIRIP MESSENGER 7,0 KURDUM BUGÜN. ŞİMDİ O DA 80070190 KODLU HATAYI VERİYORRRRMsn Sad BU MSN BENİ SEVMİYO HERALDE. NE YAPABİLİRİM LÜTFEN YARDIMMsn Cry

Sorununa Çözüm Aşağıdaki Linkte Ancak İngilizce? Sen Bi İncede Eğer Anlamadım Dersen Türkçe Mealini Veririz Sorununa Çözüm Buluruz..

http://www.msn-problems.com/solve-msn-messenger-problem/sign-in/msn-7/msn-messenger-sign-in-80070190.php