Arama


yasin2122 - avatarı
yasin2122
Ziyaretçi
31 Ağustos 2010       Mesaj #1
yasin2122 - avatarı
Ziyaretçi
İŞ KURMAK
Arkadaşlar askerden yeni geldim yaşım 24 anlıyacağınız artık iş dünyası beni bekliyor aklımda 3 tane iş var sizlerle paylaşacağım bana konu ile ilgisi bilgisi olanlar yardım edebileceğini umuyorum..
1. KONU Rent a Car işi kurmak istiyorum. Şuan mevcut 3 tane kendime ait arabam var kredi ve birikmiş bir miktar parayla 5 tane daha araba satın alarak bu işe 8 arabayala girmek istiyorum şirket adına kurmayı düşünüyorum. Bana bu işin risklerini avantaJlarını tecrubelerinizden kazana bileceğim bilgileri verirseniz sevinirim. Örneğin: bi forumda okumuştum adamın biri Ren a Car filo iş yerlerinden 5 tane arabayı 30 gun 6 ay yada 1 yıllığına kiralıyor uzun vadede kiraladığı için gunluk maliyeti 20 25 30 a kadar düşüyor sizde bu kiraladığınız arabaları bulunduğunuz ilçede gunluk kiralıyorsunuz 70 75 80 TL den kasko vergi vs. araçları kiraladığınız şirket ödüyor size sadece ofis Ve park etmek kalıyor diye. Ama sorum olcak bu sizce mantıklımı araçı kiraladığınız şirket sonucta bir sözleşmeye göre kiralıyor size bu araçları kendisinden alıp başkasına sizin kiralamanıza izin verirmi? yada ben bilmiyorum tam olarak yardımcı olursanız sevinirim..
 
2. KONU Caper bilgisayar bayiliği kurmak istiyorum dediğim gibi bir miktar birikmiş para ve kredi ile bu işe girmek istiyorum bilgisayar alanında kendimde yeteri kadar bilgi sahibiyim donanım yazılım konularında bununda bana ek yardımı olcağını biliyorum zaten çevrem geniş iş yerinide cadde üzerinde kurmak istiyorum ama sizden bu işin gelirisinin götürüsünün ne olduğunu casper bayilik açmak için evrak vs için neler istediklerini bayilik için nekadar para istediklerini vs. bunun gibi yardımcı olabilceğiniz casper bayilik hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
 
3. KONU CASPER Bayiliğinin kötü yanı sadece caspera ait bilgisayarlarını satmak zorunda kalmanız. Benim istediğim her türlü marka örneğin HP TOSHİBA DELL ACER EXPER CASPER VS markalarıda satabilmek teknik destek verebilmek tamir onarım işlerini yapa bilmek istiyorum. ama bunu tanınmış bir marka adı altında yapmak istiyorum bildiğiniz gibi Marka adı müşteriyi çekmekte en önemli etkenlerden biri. Gold computer & electronic bayiliği altında bunları yapabilirmiyim sizce? gold iyimi? başka bildiğiniz bayilik altına bu dediklerimi sata bileceğim bir marka biliyormusnuz yardımcı olursanız sevinirim...
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN HER KONU İÇİN YAZABİLİRİSNİZ