Arama

Şiir Nehri -1- [Arşiv] - Tek Mesaj #6695

goksu18 - avatarı
goksu18
Ziyaretçi
17 Ağustos 2006       Mesaj #6695
goksu18 - avatarı
Ziyaretçi
! ! İşte BuDuR ! ! !

Ne vaadler le kandırıldım .
Ne vaadler le dolandırıldım .
Söylenen şeyleri hep gerçek sandım . Güvendim , aslında herkese güvenilmeyeceğini bilemeden . Sevdim ama , sevgiye layık olmayanları .
Ne sözler almıştım oysa , o vefasızdan . Ölüm bile ayıramaz ve sonlandıramaz dı sevgimizi ve aşkımızı . Öyle sıkı , öyle kopmaz iplerle bağlıydık ki birbirimize , bir gün gelip te ayrı dünyaların insanları olabileceğimiz aklımıza bile gelmezdi . Sanki güzel olan her şey yanıbaşımızda , kötü olanlar ise erişemeyeceğimiz kadar uzaktaydı bizim için .
Ama bunlar sadece etrafa pembe gözlüklerle baktığım içinmiş . Geç te olsa anladım ki bütün suçum , her tatlı dile kanıp , her yalancıya güvenmekmiş .
İnanmıyorum artık , verilen vaadlere . Hiç bir yemin ve laf , bir lakırtıdan öteye gitmiyor benim için . Yıktılar bütün iyi yanlarımı . Güvencimi ve sevincimi alıp götürdüler kalbim le beraber ..
Affedin beni Ey güzel azınlık ..
Ayırt edemez oldum kötüleri iyilerden ..
Şimdi inkar etmek zorundayım , doğruluk adına bilinenleri ..
İnkar Ediyorum .. Bu dünya da aşklar ve sevgiler sahteleşmiş , yalan dolan olmuş . Sevda adı altında işlenir olmuş tüm *****likler ... İnkar ediyorum Böyle aşkı , böyle sevdayı ..
İtiraf Ediyorum .. Bu alemde ve sırlar aleminde yegane sevgili , beni yaratan ve kimseye muhtaç etmeyen yüce allahımmış ..
Bundan sonra Tek Aşkım O
Tek Sevdam O .
GERİSİ YALAN ! . .