Arama

nötrino
Yasaklı
7 Eylül 2010       Mesaj #21
Yasaklı
Alıntı

Piramitlerin inşaası örneğin dikkatimi çekti.Evrim teorisinin en büyük destekçilerinden Eric van DONİKEN
''TANRILARIN ARABALARI'' adlı kitabında da mısır piramitlerini UFO'ların inşaa ettiğini iddia ediyordu.Kesinlikle bu iddiaya katılmıyorum.Darwinizm;tüm teorileri çürütülmüş,dayandığı tüm kuramlar yalan çıkmış bir akımdır.

Evrim teorisi,kısaca darwinizm çürütülmüştür doğrudur Hatta bunu darwinin kendisi türlerin benzerliği konusunda yaptığı çalışmalar sonucunda görmüş nedenlerini açıklayamadığı için tıkanma noktasına gelmiştir ve bunu itiraf etmiştir istemediği halde kendi teorilerini kendisi çürütmüştür bir nevi... Yukarıdaki ifadem de piramitleri inşa edenlerin dünya dışı varlıklar olduğunu belirtmiyorumdur Bunu kimse bilemez Tam tersine şu ana kadar yapılmış olan UFO araştırmalarının sonucunda varılmış bir -olasılıktan- bahsettim(Bunu söylememin Danikenin görüşleriyle yada evrimle hiçbir şekilde ilgisi yok ki danikenin görüşleri ve evrimciliği sadece kendisini bağlar ) Oradaki mükemmel teknoloji adına verdim o örneği Kaldı ki bu örnek UFO lar konusunda birinci sırada adı anılan bir örnektir genelde(piramitlerin inşasında ki gizem ,olağanüstü teknoloji vsvs) Eric Von Daniken dahil olmak üzere kimse pramitlerdeki bu muazzam tekonolojinin nasıl oluşabildiğini açıklayabilmiş değildir

Alıntı
Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

İLK YORUMUMDA BELKİDE KENDİMİ YETERİNCE İFADE EDEMEDİM,KUSURUM OLARAK GÖRÜN.
Fakat Allah dostlarının,alimlerin aynı anda birkaç yerde birden bulunabildikleri söylenti değildir tamamen doğrudur(Ama bunu UFO denilen araçlar vasıtasıyla yapmıyorlar bu daha değişik boyutta bir olay)KESİNLİKLE HEMFİKİRİZ.YAŞAM FORMU FİKRİNE KARŞIYIM.YİNELİYORUM EĞER DÜNYA DIŞI VARLIKLAR VAR İSE BUNLAR BİZLER GİBİ İNSANDIR.

Olabilir bu alanda sayısız değişik teoriler vardır ortaya atılmış;Ama hiçbirisi ıspat edilmiş değildir Sizin yaklaşımınızda; bakış açınız doğrultusunda yaptığınız çıkarımlar açısından kendi içinde bir tutarlılık gösteriyordur Neden olmasın...Bunu kimse bilemez Yukarıda da belirttiğim gibi bu canlıların fiziki görüntülerinin belli kalıplara sokulmuş prototipten oldukça farklı olduğunu düşünüyorumdur

Yaşam formu ifadesi ise genel anlamda kullanılmış bir terimdir bunun içine sıradışı,üstün özelliklere sahip her tür canlı girebilir