Arama

DirtyNigga - avatarı
DirtyNigga
Ziyaretçi
9 Eylül 2010       Mesaj #35
DirtyNigga - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
caDU adlı kullanıcıdan alıntı

nasıl olurda türk kızlarıyla rus kızlarını kıyaslarsınız anlamadım gitti siz biliyormusunzki o kızlar daha 14-15 yaşında bakireliğini kaybediyorlar
siz biliyormusunzki o kızların abileri babaları amcaları dayıları namus diye saçından yapışıp doktora bakirelik testi için sürüklenmiyorlar siz biliyormusunzki onlarda taş devrinden kalma töreler yok doğuda bir bayan tecavüze uğramışssa ölüme mahkumdur bunca curcunanın rezelatin içinde bunca ezilmişliğin içinde türk kızlarının sizi baydığını söylüyorsunuz..her insan rahat olmak istermiş rahatlık 2 bacağın arasında kalıyorsa bunu kızınızı çocuğunuzu eğitirken düşünüceksiniz ozaman sizde rus kızları gibi eğitin evladınızı türk kızlarıda rahat olsun ALLAHINI SEVEN SAÇMALAMASIN..o insanlar buraya sizin gbileri kandırmak için geliyorlar gül yüzünüze hasret oldukları için değil ya para karşlığı yada diğer yolla evlenip türkiyede kalmak için çünkü rusya afrikalaşıyor içten içe insanları aç! biraz dolaylı düşünün ha kızlar güzelmidir güzeldir ama türk kızlarıda güzeldir sizin anneleriniz teyzelerinizde türk lütfen şu saçma sapan kıyaslamaya son verin !

Sana aynen katılıyorum.. Söylediklerinde baştan aşağı haklısın ama nedense bana dış görünüş olarak Ruslar daha güzel geliyor.. Kaldı bizde artık geleneklerimizi bırakmaya başladık. Kızlar artık geceleri sokaklara çıkıp cirit atıyor, orda burda milletten utanmadan birşeyler yapıyorlar.. Yani senin söyledin doğru ama kısmen doğru çünkü o zamanlar biraz eskide kaldı(tabi ilk cümlelerin hariç)
Son düzenleyen perlina; 9 Haziran 2017 22:10