Ben BİLİNMEYEN CİSİMLERİN insan olduğu konusunda açıkcası şüphem var, bunu da size şöyle açıklayayım;
Ben burdan bir varsayım ortaya koymak istiyorum ve bu insanların belki de o zmnlarda uzayı keşfedip orada bir yaşam ortamı oluşturmuş olmaları ve dünyada büyük bir doğal afet oluşarak [ ki dünyanın 7 harikasından sadece piramidler ayakta kalabilmiştir, diğerleri belirlenemeyen sebeplerle zarara uğrayarak parçalanmış bozulmuşlardır ] dünyadaki birçok şeyin yok olup bu insanların da uzaya kaçmış olmaları ve insanların yeniden 0 teknolojiyle tekrar başlamış olabilme ihtimali var. Bu insanlar bizden çok ileri teknolojide olup sürekli gelip dünyayı inceliyor olabilirler mi?
Ben son cümlelerinizi dikkate alıyorum.
Bence insanoğlu son sürat''tamı tamına maddeciliğin oluşturduğu bir yaşamın'' içinde yol alıyor ve müthiş bir materyalist hayat yaşıyoruz.Belkide insanoğlu bir zamanlar hikayelerde anlatıldığı yada hayallerde düşünüldüğü gibi mistik bir yaşam sürüyordu.Ve zamanın bir anında ne olduysa maddeciliğe geçiş oldu.Biliyorum yorumlarım belkide çok uçuk ama olmayan bir şeyi hayal etmek insanın yaratılışında olmamalı,yani cennetteki meyvelerin dünya diliyle örneklendirip anlatılması gibi...Bilmiyorum ve bu bilinmezlik canımı fena sıkıyor.
Son düzenleyen Safi; 4 Ekim 2017 02:56
Korkma ! Bilesinki, Atın İyisine Doru Yiğidin İyisine Deli Derler.. ŞEYH EDEP ALİ....