Arama


kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
11 Eylül 2010       Mesaj #13
kyle - avatarı
VIP katekolamin
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bende biyoloji yazdım ya korktum şimdi

Korkmanıza gerek yok. Biyolojiyi severseniz ve bu işte kendinizi gösterirseniz. İş bulabilirsiniz.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya bende biyoloji kazandım akdeniz üniversitesi ama şimdi kayıt yaptırmamayı düşünmeye başladım yardımcı olurmusunuz gerçekten iş bulamazmıyım???

Bir lisans programını kazanıp kayıt yaptırmamak tartışılır. Ancak biyoloji bölümünü bitirip iş bulma imkanınız yok diye birşey yok! KPSS ile atanabilirsiniz. TUS ile devlet hastanelerinde çalışabilirsiniz.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Ege üni mezunuyum . Çok zor bir yola giriyorsun iş bulabilmen için bölümü bitirmen yeterli değil. Ales Üds Tus Kpss puanların çok yüksek olması lazım yoksa özel sektörde iş yok . Başarılar...

Evet, TUS ve KPSS'de başarılı olarak Türkiye koşullarına göre yüksek bir maaş ile iş bulmak mümkün.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bende biyoloji bölümü kazandım bende işsiz gezeceğime hiç inanmıyorum herşey bizde biter beyler önemli olan biyolojiyi sevmek işte bulunur elbet eşşek deilsin ya sonuçta 4 senelik okul okumuşsun..

Meslekte kendinizi kanıtlamanız ve işinizi severek yapmanız iş bulmanızı etkileyen bir faktör. Ayrıca biyologlara olan talep ileriki yıllarda daha da artacak olan çevre sorunları yüzünden yükselecektir.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

kardeş sen işe başladın ama biyolog olarakmı net söylermsin

Biyoloji bölümünü bitiren herkese Biyolog ünvanı verilir.

Alıntı
cefrin adlı kullanıcıdan alıntı

biyologların iş imkanının az olduğunu ben de biliyorum peki biyoloji okuyup üstünede mikrobiyoloji yüksek lisans yapsam iş bulma imkanım artar mı

Mikrobiyoloji üzerine yüksek lisans yapılıyor mu duymadım ancak tabi ki biyoloji bitirip yüksek lisans yapmanız akademik kariyerinizi olumlu etkileyeceğinden iş bulma imkanınız artar.
My one regret in life is that I am not someone else.