selamlar öncelikle butür bir hizmet verdiyiniz için çok teşekürler be yaklasık 8 *9 yıl önce belsoguklugu geçirdim ozamanlar tedavi oldum 8-9 yıldır sorunum yoktu gectiyimiz ramazan ayında bayabi suszuz kaldım ve havalar sıçak oldugu için rahatlamak için hemen hemen hergün soguksuyla duş alıyordum ayrıca burada sular cok soguk birde balıktutmak için gittiyim nehirde yüzdüm su çok soguktu tabi şimdi yaşadıgım soruna gelince penisin altkısmında yumurtalıklara kadar olankısmınadogru dokundugum zaman bır kaşıntıvar çok dayanılmaz birşeydeyil sadece dokununca hissediyorum ve peniz ucunda sanki sürekli ıslaklık varmış hissi yaşıyorum penisi sıvazladıgım zaman inrar çıkışında çok az bir beyaz sıvı genelde şeffaf sabahları beyaz sıvı çıkıyor doktora gittim doktor labaratuar testi aldı sonuçta ilişkiden bulaşan bir hastalık deyil sadece üşütmeden dolayı oluşmuş bir enfeksiyon oldugunu söyledi tedavi olarak seftriakson isminde bir igne verdi aynı gün içinde 2 saat arayla 2 şer gr igne oldum ve verdiyi doksasilin hapını bır hafta kullandım nıtroksolın tablette beraberınde kullandım sorunum cozulmustu ancak ıkı hafta sonra tekrar basladı ama ben soguksu banyosuna devam ettım tabı sımdı sızden rıcam türkiyeden getirtim kullana bileceyim bir ilaç önermenizi rica ediyorum ben özbekistandayım 3 yıldır burada ılaclar cok gerıde yeteri kadar etkili deyil çok skideb kullanılan ruz ilaçları bukadar uzun yazdıgım için de özürdiliyorum