Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
17 Eylül 2010       Mesaj #74
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mrbellman adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Live Messenger Güncel Sürümünde Kamera Resmine Tıkladığımızda Görüntülü Aramayı Başlatıyordu Ve Kamera Göster Seçeneği Bulunmamaktadır. Ve Bu Sorun Çözmek İçin 3 Gündür Uğraşıyorum Ve Sonunda Sorunu Çözebildim Bir Sitede Bulduğum Windows Live Messenger 14.0.8089.726 Sürümünde Hiç Bir Problem Olmadan Görüntülü Arama Ve Sadece Kamerayı Açma Seçeneği Bulunmaktadır Ve Kurdum Ve Sorunsuz Çalışmaktadır Şiminiz

ise yaramiyo.
bu surumu yuklesem bile kamera linki görunuyo ama linke tiklar tiklamaz karsima hemen ayni sey cikiyo

"web kamerası görüntüleniyor uygulamasını başlatma davetinizi reddetti."

karsi tarafa sorunca ben her hangi bi davetiye almadim diye,.,
yardim lutfenn

Alıntı
eXeLLanC adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle Merhaba;

Ben Msn Messenger 2009 kullanıyorum. Karşı tarafa avatarımın yanındaki kamera işaretinden kamera açtığım zaman direk karşı tarafında kamera açılıyor ve benimde. Sadece Benim açılmıyor. Kameralar açıldığında ise karşı tarafı görüyorum ama benim kameramda bu işaret var kendimi göremiyorum Msn Sad

Hata Resim Linki:
http://img843.imageshack.us/img843/1913/camx.jpg

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Alıntı
maskara10 adlı kullanıcıdan alıntı

Sayın adminim günlerdir web cam açmak istediğimde görüntülü arama yapıyordu, çıldırmış durumdaydım. web cam güncelledim, msn kaldırıp tekrar yükledim ama nafile, ta ki sizin çözümünüz bulana kadar =) ilk sayfada verdiğiniz linklerden messenger ın tavsiye ettiğiniz sürümünü indirip yükledim ve sorunum ortadan kalktı. Emeğinize sonsuz teşekür ederim, saygılarımla Msn Happy

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

1221312

Alttaki mesajdan yararlanınız.

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Ne yazık ki kamera sorununu çözemeyebilirsiniz. Demek istediğim, tek taraflı kamera açabildiğiniz sürümü yükleseniz bile hata koduyla karşılaşıp işlemi gerçekleştiremeyebilirsiniz. Microsoft'un yapmış olduğu bir değişiklik. WLM 2011'de yüksek çözünürlüklü görüntülü arama yapabileceksiniz.

Tavsiyem en son resmi WLM 2009 sürümünü ya da WLM 2011 Beta'yı yüklemeniz yönünde.