Arama

Windows Live Messenger 2011 - Tek Mesaj #18

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
1 Ekim 2010       Mesaj #18
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
burc ugur adlı kullanıcıdan alıntı

@Eski sürümlerdeki gibi "yalnızca e-posta adresinin" hatırlanmasının mümkün olup olmadığı sorulmuştu...

Bunu anladım da ..

Sorumun cevabını anlamadım ..

Rumuz eklemeyi demiyorum . Hani nick değişme butonu varya o Plus'la falan yapılabilinirmi yani ismimizin yazdığı yere tıklayınca (isim,özel karakter vs. yazabilceğimiz kutu) yapılabilinirmi ?

Sanırım sen yanlış anlamışsın sağ tıklayıp rumuz ekleden bize ne ki.Öyle yaparsak sadece bizde görünür diğer kişilerde Rumuzumuz gözükürmü ki ?

Ben de demek istiyorum ki Plus! dahil hiçbir eklenti bu özelliği sunamaz. Eğer Microsoft artık sadece adınızın görünmesini istiyorsa, bu durum bu şekilde olacak demektir. Kendi bilgisayarınızda adınızın nasıl görüneceğini veya başkalarının adının nasıl görüneceğini belirleyebilirsiniz ama başkalarının sizin adınızı, sizin kullandığınız bir eklentiyle nasıl ayarladıysanız öyle görmeleri mümkün değil. En azından şimdilik.

Alıntı
Doqal adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar çoklu yapınca bırı açık oldugunda ıkıncı açmak ıstedıgımızde dırek aynı açık olanı bır daha açık açıyo ıkı defa aynı adresde oturumMsn Happy açıyo nasıl duzeltılır bu arkadaşlar?

Galiba otomatik olarak oturum açmayı aktif kılmışsınız. İkinci WLM işlemi başladığında hızlıca oturum açmayı iptal edin ve oturum açmak istediğiniz hesabı kullanın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.