Arama


Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #36
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Bazılarımız Rus kızlarını eleştiriyor da, veya onların o bazı çalışanlarının kötü imajı yüzünden onları genelliyorlar ya büyük hata yapıyorlar. Rusya'da, Rusya içinde Türkiye'dekine nazaran daha çok hanımefendi, düzgün, kaliteli, masum kız vardır. Genelleme yapmak gerekirse Rus kızlarının büyük bölümü düzgün insanlardır. Bunu bilen bilebiliyor. Görsel olarak çok güzeller, veya çekiciler diye damga yedirmemek lazım. Veya sırf fakir fukarasının çok olduğu ve belli baslı bazı işlere yurtdışında mecbur kaldıkları için, isteyerek veya istemeyerek yaptıkları için(ve yurtdışında bazılarının gerçekten paragöz olduğu için) onlar Türk kızlarından çok aşağı, çok kötü demek yanlıştır.

Birçok rus kızı özellikle yeni jenerasyon Batılı Türk kızı imajı çizen kızdan daha çok bekaretliğine önem verir ve düzgün yaşar. Rus kızları geleneklerine şimdiki Türk kızlarından, Amerikalı özentili birçok kültürünü kaybetmiş Türk kızından daha çok bağlıdır. Rus kızlarının bu negatif imajı sadece Türk toplumlarında bu kadar fazladır. Onlar bas tacı edilebilir çünkü Türk kızları gibi kültürlerinden uzak, geleneklerine soğuk kızlar değillerdir. Ama Türkiye'de sokağa çıktığımız zaman Gerçek Türk Kadını'na veya Kızı'na benzemeyen Amerikalıdan bozma kızlar tonlarcadır. Fakat Rusya'da kopmuyorlar geleneklerinden ve belli bir imajları vardır. Ve o nahoş işlere maruz bırakılan yurtdışındaki birçok Rus Kızı, para kazanarak o işi yapmasına rağmen, öyle nahoş bir işten para kazanmayan ama içi ****** denebilen birçok kızdan daha namusludurlar.

Özellikle Türk erkekleri Rus kızlarını sever ve ister bunun sebebi maalesef ki onların görsel güzelliği bebek gibi olmalarıdır. Ve kimilerine yanlış düşünce ve bilgi sahibi olması ile Kolay gelmeleridir. Hepsi kolay değildir. Ama Türklerin genel olarak istemelerinin sebebi güzelliklerinden. Türkler Maria Sharapova gibi tipleri çok sever. Veya bir Avril Lavigne yüzünü, ifadesini çok sever o Rus olmasa da. Ama Maria Sharapova'yı isteyeceksen hem görselliği hemde karakteri için istemelisin. O da bir Belaruslu olarak mükemmel bir spor kadınıdır, karakteri güçlüdür düzgün bir sporcudur ve tabiki güzeldir.