Arama

Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #37
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rus kizlarini bu kadar ovduler masalla ama biz azeriler ruslari Turklerden iyi taniriz rus kadinlari doru guzel olur ama 30 yasina kadar onlarin genlerinde var 30 yasindan sonra oyle cirkin oluyolarki guzellik die bir sey kalmior . birde rus evine gitdinizmi hic ruslarin evine gitseniz gorusunuzki butun esyalar yep yeni kalmis evler hic eskimemeis halbuki esgi esyalar dun gibi kalmis . gel ki turk ve ya azeri evine bak 3 yil once tamirden cikmis ev sanki esgiden kalma neden biliomusunuz cunku ruslar temizlik yapmazlar ayda yilda bir yaparlar . ama bizler mesela ben her gun 2 kere kisda butun odalarin yerlerini siliorum silmekden yerdeki parket dioruz doseme boyasi gitmis esyalr gunde 2 kere sabah aksam tozlari alinior yas ve de kuru bezle . onlar bunu yapmaz . erkeklerde illaki rus kadin dior . bide ruslar namuslu olmaz onlarda namus anlayisi yok . yinede diorum rus kadinlari soyledikleri gibi deyil . bide diorlarki butun mutfaklari tanirlar iyi yemek yaparlar onlarin en iyi yemeyi sucuk pisirmezler bile bide yumurta kirip yerler ama biz illaki manti olucak ekmek pisicek salata yapilicak corba pisirilicek dolma sarilicak bu kadar eziyeti ceken biz namuslu evine sadik olan biz ama ovulen rus kizlari

bu bayanlarda yok mu o kıskanclık bariz kıskanıyorsun ama sunu diyeyim sana türk kızları 30undan sonra cok mu güzel oluyor bunu söylesene.Haa tamam türk kızları bak temizlik yemek falan 10 numara da böle kendilerini kraliçe falan sanıyorlar ya bir mütevazi türk kızı görmedim ben hiç hep böyle bi afır bi tafır lan noluyor bi düsünse yok.Ayrıca ewlenmek isteyen erkek merak etme eger rus onla ewlenirse zaten sewdigi icin ewlenir we sewen kadın kocası icin onu örenir simdi yalansa de.

çok güzel Türk Kızları var ama kendilerini göstermiyorlar...

gösterenleri de ne oluyor biliorsun

Katılmaktayım misafir arkadaşa. Mütevazı, doğal olmak neden Türk kızı için bu kadar zor? Neden hep burunları havada? Dünyaları ben yarattım imajı hep Türk kızlarında var. Ben yabancılarda görmüyorum. Bu yüzden Türk erkekleri de doğal olarak soğurlar Türk kızlarına. Zaten Almanya'da yapılan araştırmalarda en burnu havada, en şımartılan, en kendini beğenen toplum Türk kızları diye ortaya çıkmıştı. Gazetelerde yayınlanmıştı. Ne gerek var bu imaja? Sonra git Rusu yer, Türkü öv.