Arama

Esmeralda - avatarı
Esmeralda
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #38
Esmeralda - avatarı
Ziyaretçi
kiskanmakmi bir kere sen beni tanisan kiskaniorusun demezdin . ben Azerbaycanliyim turk soylu burnu havada diosunuz turk kizlari icin ola bilir benim burnum havadada ola bilir kendimden razsiysam ki evet kendimden raziyim cunku ben hayatimda namus icin yasayan ve namusum icin ovunen biriyim . yani bunlari anlatmak zorundada deyilim beni en iyi Allahim tanir .hic bir rus kadini benim elime su bile dokemez hem guzellik olsun hem zerafet olsun hem namus olsun hem ahlak olsun hem qurur olsun hemde akil olsun cunku ben osmanli torunuyum benim damarlarimda osmanli kani akiyor peki sizin kardeslerinizdemi annenizdemi rus kadinlari kadar deyildir . turk erkekleri size aciyorum bir dobroska icin natasa icin kendi milletinizden olan birisini deyilde onlari savunuyosuznuz . tamam o zaman gidin bir rus kizi alin 20 yasinda sonra 10 yildan sonra gelip buraya yazarsiniz rus kadinlari nasil olur die .
ha bide unutmayin birini gorene ikincisi cok gelir ikincisini gorene 100 az gelir rus kadini al sen rus kadini icin ikincisindir en azi o zaman 100 az gelir ona sonrada elini sinene doverek namus namus diye buynuz cikarirsin .