Bence erkeklerin hepsi slav ırkı kızlarına karşı zaafı var yabancı kızların bir pek bi özentiliği yok bizdede olduğu gibi her millette "Emo" veya "Gotik" denilen tarzda giyinen ve yaşam biçimini benimseyip yaşayan var. Olay Rus falan değil bence ; inanılmaz kaprisli oluyorlar Türk kızları babasının küçük prensesi olduğu için fazlasıyla şımartılmış. Her Türk kızı için demiyorum ama hele arkadaşları yokmu arkadaşları çekemedikleri için çocuğa biraz sert davranda değerini bilsin işte ezdirme kendini falanda filanda onların işte o arkadaşları kendini bişey sanıp onun niye sevgilisi var benim niye yok diyip kıskanıp bunları yapar sonrada erkekler böyle şöyle.
Ayrıca Esmaralda ;
Namusunla güzelliğinle övünüyorsun namusuna diyecek lafım yok bir kadına şunu yaptı demeleri için 6 şahit lazım derler. Ama güzelliğine biz karar veririz. Savunma evet Rus kızlarını savunuyorum hepsi güzel ve aralarında ben güzelim edaları yok hatta güzelliğe önem vermezler şu ana kadar Türk erkeği ile evli Rus kızlarının kocalarının tiplerine bakıyormusun ? Ama gel görki bizim Türk kızı kaşları tek kaş olsun şekli şemali kilolu olsun her tarafı kıl tüy olsun şu olsun bu olsun kendisini dünyanın bir numarası sanar kahinat güzeli onun yanında photoshop kalır. Güzel Türk kızı var ama güzel değil işte hatta dış görünüşüne göre bile yadırgayanlar var marka takıntısı yüzünden sevgilisini terk eden bile var.