Arama


Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #50
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Rus kızlarının hepsi güzel değil tabi, %99'u güzelMsn Happy işin şaka yanı çok çirkinler de var ama o her toplumda var. Beni etkileyen sanılanın ve yanlış bilinenin aksine Rus kızlarının çok efendi olduğudur. Bilgi sahibi olan bilir. Kötü imajları var sadece bazı sebeplerden dolayı ama genelleme yanlış işte. Rusların esmer, latin tipi olan çok güzel kızları da vardır. Sarışın ağırlıkta tabi veya göz önünde.

Türk kızları da çok çok ülkelerin kızlarına göre güzellerdir. Bir dünya güzeli çıkar Türkiye'den ki birçok Avrupa'lı güzele bedel. Ama Türk kızlarına soğumak ve bazı sebeplerden haz etmemek fiziksel sebeplerden değil. Türk kızlarının negatif davranışlarından, özellikle yeni jenerasyonda liselilerde baslar bu ve olgunlaşana kadar devam eder. Özentilik hat safhada. Bunlar maalesef ki gerçekler keşke böyle olmasaydı. Yine de Türkiye'deki Türk kızları Almancı'lardan gurbetçilerden katkat iyidir. Gurbette olanlar tamamen özenti, havalı ve benliğini, kültürünü kaybetmiş yabancı mı Türk mu ne olduğu belli olmayan hale gelmişler. En azından Türkiye'de bazı şehirler hariç geleneğine bağımlı, güzel Türk kızı imajı olan kızlar var.

Mesela bir Maria Sharapova'ya bakıldığında ki sporcu olarak basarılı ve asil, tam bir Rus imajı vardır ve şımarmaz. Ciddiyetini hep korur işine saygılıdır. Ancak bizim son dönemde parlayan kadın sporcumuz, atletimiz Nevin Yanıt'a baktığımızda imajıyla, stiliyle, görüntüsüyle Türk kızını hiç yansıtmaz. Şımarmaya müsait basarı sonrası havaya giren yapısı var maalesef ki. Burnundan kıl aldırmaz ve pistte dahil görüntüsüne, saçına, stiline bakınca Türk kızı demeye bin şahit ister çünkü onda da özentilik, modaya uyar görünme, Amerikalılaşma havası vardır.

Bu arada ekstra not olarak belirteyim "Erkekçe" bölümünde açılan bu konuya kızların bu kadar rağbet etmesi ve deyim yerindeyse teessüf mesajları yollaması da biraz komik olmuşturMsn Happy Bu konuda bu kadar hassas olduklarına göre bir gerçek var ki onları rahatsız ediyor. Önemli olan önce herkesin kendini nerde yanlış yapıyorum diye analiz etmesi.