Maria efsanedir yani sade görsel değil, herşeyi var

Ama maalesef ki o sorun hep var özentilikten sıyrılamıyorlar. doğal yaşam, doğal olmak, doğal kalmak diye birşey var ki insana yakışan budur. Bazı kızlar var ki dini inancından tesettürlü gezer ama yüzünde tonlarca makyaj Palyaço gibidir

Bunlar işte zıtlık. Ne olduğunu bilmeden yaşamak. Emo'ya sal emo ol, rockçı ol, bigün doğalcı ol. Karar yok bir türlü özentilik çok türlü. Ben bu emo'nun kültürün neden Türk toplumunda bu kadar fazla olduğunu da çözemedim. Niye Türk kızları yapışır ki bu modaya bu kadar fazla?
Tikky imajı zten gündemden düşmez Türk kızlarında o da baska mesele. Doğal olmak acı veriyor sanki Türk kızına. Ben 40ta da güzelim diyor ama kimi doğal güzeller haricinde çoğu kişisel bakım, makyaj, estetik güzeli oluyor. Türk kızlarının hepsinin imkanı olsa neredeyse hepsi estetiğe ilgi gösterir bence. Zaten estetik yaptırmayan ünlü Türk kadını var mı? İşte Bu da Amerikan ünlü özentiliği dikkat çekmek herşey mübah
Sosyal ortamları da kendileri bu sanal aleme hapis olarak, cep telefonuna hapis olarak yok ediyorlar. Bu da işte teknolojinin esiri olmak ve güzel sağlıklı yaşamdan uzak kalmak. Türk genç kızlar genellikle tepeden bakarlar, haşin haşin endamlar, duruşlar bakışlar.
Doğal gülümseme, mütevazılık tarihe karışmıştır ki bu Ruslarda vardır.