Arama


ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
8 Ekim 2010       Mesaj #1
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Windows Live, SMS hizmetini genişleterek Messenger'da Hareketli görünme dışında e-postalar vs. için uyarı alma seçenekleri de sunmaya başladı.

Aşağıdaki adrese tıklayıp Windows Live SMS hizmetleri sayfasında oturum açın. Bu sayfada cep telefonu numaranızı Windows Live'a öncelikle kaydetmelisiniz:

http://sms.live.com

Numaranızı kaydettikten sonra SMS aboneliği için sayfada "Hotmail ve Messenger" kutucuğunu işaretlemeniz gerekir. İşaretlediğinizde açılan pencerede ücretlendirme ile ilgili bilgiler verilir ve sözleşmeyi kabul edip etmediğiniz sorulur. Kabul ederseniz aboneliğiniz gerçekleşmiş olur.

Aboneliğiniz gerçekleştirdikten sonra Messenger'da ilk oturum açışınızda Messenger size "Listenizdeki kişilerin mobil aygıtınıza anlık ileti göndermelerine izin vermek ister misiniz?" diye soracaktır. Evet seçeneğine tıklarsanız bundan sonra kişileriniz siz çevrimdışı durumdayken size Messenger aracılığıyla SMS gönderebilirler ve aldığınız her SMS için operatörü tarafından belirlenmiş miktarda ücretlendirilirsiniz. Burada vereceğiniz cevabı her zaman Messenger seçeneklerinde Telefon sekmesi altındaki kutucuktan değiştirebilirsiniz.

Yeni e-postalar için SMS uyarılarını ise Windows Live Hotmail'in Seçeneklerinden özelleştirebilirsiniz.

SMS uyarılarını http://sms.live.com adresinde "Uyarılar tercihlerini ayarlayın" bağlantısı ile Messenger ve Hotmail için topluca kapatabilir, aboneliği ise aynı sayfada "Hotmail ve Messenger" kutusunu temizleyerek sonlandırabilirsiniz.

Telefon numaranızı Windows Live'dan tamamen kaldırmak için şu adrese gidin: http://devices.live.com