Arama


thernic - avatarı
thernic
Ziyaretçi
15 Ekim 2010       Mesaj #5
thernic - avatarı
Ziyaretçi
-GENELDE Sorulan Sorular-
Soru: Doktor bana lupus teşhisi koydu bununla ilgili tedaviniz ortalama ne kadar sürmektedir?
Cevap: Lupus bitkisel tedavimiz 6-12 ay sürmektedir fakat bu hastanın bağışıklık sistemiyle alakalıdır.45 günlük kürün sonunda hastadan alınan yanıtlar ve raporlar gözlemlenerek tedavinin seyri ve süreci hakkında net konuşulabilir fakat ilaç vücuda girmeden bununla ilgili net bir şey söylemek doğru ve mümkün değildir.

Soru: hemoglobin ve lökosit değerlerim ne kadar zamanda artmaya başlar?
Cevap: ilk 45 günlük kürün düzenli kullanımı sonrasında hemoglobin ve lökosit değerlerindeki değişmeleri kürün sonunda istediğimiz raporlarda kendinizde görebilirsiniz yani ilk 45 günden sonra değerlerinizde artışlar gözlemlenir.

Soru: cildimde kelebek şeklinde kızarıklıklar var bunlar kullandığım ilaçlarla bir süre geçti ama yeniden çıktı sizin tedavinizde de aynı şekilde mi olacak?
Cevap: ilk kürün sonunda ciltteki kızarıklıklar tamamen geçer tabi ilacı düzenli kullanmak şartıyla tedavinin en son safhasında uygulanan tekrarlamama tedavisiyle bir daha nükset etme olasılığını da ortadan kaldırılır

Soru: Eklem yerlerimde şiddetli ağrılar, kuru öksürük var bunlar da geçecek mi?
Cevap: ilk 45 günlük kürün bitiminde bahsetmiş olduğunuz şikâyetlerin hepsinden kurtulduğunuzu kendinizde göreceksiniz ilacın düzenli kullanımı halinde 21. günden itibaren bunların tamamen geçtiği gözlemlenir.
Son düzenleyen Safi; 4 Kasım 2018 23:37