Nolur bana yardım edin.. Ben lise 3 öğrencisiyim. Bizim karşı sınıfta bi kız war seLin diye onu seviyorm ve daha önceden muhabbetimiz war yani o kızda benden hoslanıyo biliyorm mesajLasıodk resmen yani etsem tak diye kabuL etcek okadar anlasılıyo istediği beni.. Ama aramızda bi enqel war. Kardesim dediğim çok sevdiğim bi çocuk war sınıf arkadaşım. 10 senelik arkadaşız nerdeyse. Oda o kızı seviyo ve onu kırmamak için o kıza teklif edemiyorm bu ********liği ona yapamıyorum içim elvermiyo.. Ama sevdiğimi aşık oLduqum kızıda unutamıyorm.. Ne yapsam ne etsem Dünyaa bizim etrafımızda dönüyo sanki bi şekiLde bir araya geliyorz. Okadar tatlıki okadar güzelki.. O bakısları için gözlerinin parlaması için yüzündeki tebessüm için canımı veririm.. Ben ona güzel bi söz söleyince gözlerinin içi gülüyo.. Mutlu oluyo.. Ve napıcamı bilmiyorum Bi ara Kafayı yicektim arkadaşım onu nasıl sevdiğini anlatıyo.. Bana nasıl tawlıyım diye soruyo nasıL ayarlıyım ne yapsam bana bakar diye soruyo.. İçim kan ağLıyo bu hayatta hiç mutLu olamadım ve böLe sevqim karsılıklı olsada acı çekiyorum içim acıyo kalbim acıyo hergün durduk yerde gözLerim doluyo hayattan koptum.. Önceden gezer dolasırdık. Simdi Sessizce oturuyorm Ben ve yalnızlıgım.. Onu düşünüyorum onu ne kadar seviyorum bi biLseniz. Belki bigün benim oLur mavi gözLüm.. Ben kaçtıkça dünya bizi birleştiriyo sanki bizim etrafımızda dönüyo.. Ama onun için çektiğim acılara isyanım yok o sonunda benim oLsun acıLarın en büyüğü bnim olsun.. İnsan bakıslarıyla çok zor konuşur.. Ama ben onLa bakıslarımla konusuyorm.. Yanına bi erkek geliyo Orayı terk ediyorum onlara yakın bir yerdeysem.. Ve bi bakıyorm oraya giderken.. onun yanından uzaklasıyo hemen.. 0nu Benim gibi hissediyorum bana ait benim olmasını istiyorum.. Artık Burama kadar geldi. Bağırcamm Seviyorummm diyee senn sevmiyosunnn seninki platonikk diyeee deli oluyorum sölücemm artık duysun herkezz..