Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ekim 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben orta düzey bir öğrenciydim bu 6. ve 7. sınıflarda böyleydi tekrar yapmaz sınav dan önceki akşamları ders çalışırdım sbs yede test kitabından kısmen öğrendiğim konularrdan soru çözerek çalıştım 2 sene boyunca ilkkinden 422 ikincisinden 380 aldım bu ders sevme olayında arkadaşlık rolu çok önemliymiş onu yaşayarak öğrendim çalışkan bir arkadaşım sürekli bana derslerin iyi olduğunu tekrar ederrek ve onun yaptıklarını göre göre ders çalışma hevesim geldi ve kendime söz verip 8. sınıfın başında sonuna kadar azimle ve konuları öğrenip kavradığım konuları testlerle pekiştirerek planlı ve programlı çalışarak çalışkan bir öğrenci oldum önceleri hep planlı çalışamadığımı benim dersleri akşam daha iyi öğreneceğimisöyleyerk kendimi kandırmıştım oysaki insan inanırsa her zaman diliminde planlı ve programlı her derste başarılı olabilir ilkin matematik bana ağır geldi fakat çalışarak onuda başardım ve 431 puan alarak alanyanın en iyi liselerinden birine yerleştim kendinize inanın ve anlamaya çalışın plan ve programı kesinlikle yapın