Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
21:18, 2 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 10 Aralık 2025 - 21:21
Arama
MaviKaranlık Forum
Medya Haber
-
Tek Mesaj #253
evo
VIP
kirlenmek güseldir : )
20 Ağustos 2006
VIP
kirlenmek güseldir : )
...gündem...
1- Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, İsrail ve Filistin'de temaslarda bulunmak üzere İstanbul'dan Tel Aviv'e gidecek.
- Bakan Gül, hareketinden önce İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek.
- İsrail Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Amir Peretz ve Dışişleri Bakanı Livni ile ayrı ayrı görüşecek olan Gül, İsrail Başbakanı Ehud Olmert tarafından da kabul edilecek.
- Ramallah'a geçerek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya gelecek olan Gül, akşam saatlerinde yurda dönecek.
2- TBMM Başkanı Bülent Arınç, Manisa'nın Kula İlçesi'ne bağlı Emre köyünde yapılacak ''8. Yunus Emre'yi Anma ve Kültür Etkinlikleri''ne katılacak.
3- Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Sapanca Gölü'nde sona erecek olan Türkiye Su Kayağı 3. Vali Yazıcıoğlu Kupası ödül törenine katılacak.
4- CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP İstanbul İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek.
5- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan'ın Kemaliye İlçesi'nde incelemelerde bulunacak.
6- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, Kayseri'nin Tomarza İlçesi'ne bağlı Dadaloğlu beldesinde düzenlenecek 18. Ulusal 8. Uluslararası Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenlikleri'ne katılacak.
7- Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, Giresun'un Çamoluk İlçesi'nde düzenlenen 15. Geleneksel Bal Festivali'ne katılacak.
8- Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Sakarya'nın Yazlık Beldesi'nde, Yazlık Dış Mekan Süs Bitkiciliği İhtisas Organize Üretim Alanının açılışını yapacak.
9- Siyasi partilerden...
- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Adana 16. İl Danışma ve Eğitim Seminerine katılacak.
- BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Rize'nin İkizdere İlçesi'ne bağlı Güneyce Beldesi'nde, Güneyce Kültür Şenliğine katılacak.
10- Arap Dışişleri Bakanları, Lübnanla ilgili görüşmeler yapmak üzere Arap Birliği'nin Kahire'deki merkezinde toplanıyor.
11- 15. Dünya Erkekler Basketbol Şampiyonası Finalleri Japonya'da sürüyor.
- Türkiye, grubundaki ikinci maçını Hamamatsu'da, Avustralya ile yapacak.
12- Futbolda, Turkcell Süper Lig ve Türk Telekom Lig
'ya 6'şar, Lig (B)'ye ise 14 karşılaşmayla devam edilecek.
13- Voleybolda, 3. Erkekler Avrupa Liginde final ve üçüncülük maçları İzmir'de yapılacak.
14- 20. Avrupa Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası İspanya'da yapılacak final ve klasman maçlarıyla sona erecek.
a.a.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 21:21
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız