Arama


biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
1 Kasım 2010       Mesaj #2
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
Türkiye'de yaklaşık 9000 bitki vardır. yaklaşık 900 tanesi de tedaviye yardım amacıyla gıda takviyesi olarak kullanılır.

topraktaki kalite, ekolojik durum, gölge veya güneşte kurutma; o bitkinin kalitesini olumlu veya olumsuz etkiler. (gölgede kurutulan bitki kalitelidir).

hemen hemen her bitki 1 seneliktir. ikinci senede özelliği kaybolur.
ifal Bitki Kullanlar - ifal Bitkiler - ifal Otlar

ayçiçekten sadece yağından faydalandığımız görülmektedir.
ayçiçek yağı çok iyi antioksidan olmasına rağmen, kolesterol ve damar sertliği korkusu yüzünden kullanılması yaygın değildir.
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...