Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ÇARPIM TABLOSU ÖĞRETİCİ ÜRÜN HAKKINDA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın İlköğretim okullarında birçok sınıfın müfredatında (özellikle 2-3-4-5.sınıflarda ) yer alan, doğal sayılarla ve tamsayılarla çarpma ve bölme işlemlerinin hızlı ve doğru bir şekilde yapılabilmesi için temel şart olan, çarpım tablosunun ezberlenmesi ile ilgili olarak “Çarpım Tablosu Ezberletici” bir oyun geliştirmiş bulunmaktayım. Esasen 8 yıldır öğrencilerime kullandığım ve çok verim aldığım genellikle de birkaç saat içinde çarpım tablosunun ezberlenmesini sağlayan bir buluştur. Bunu bir ürün haline getirip resmi işlemlerini tamamladım. Noter onayı, Türk Patent enstitüsüne patent başvurusunu yaptım. Dünyada ve Türkiye'de bir benzeri yoktur. Bu buluş, bir çarpım tablosu ezberleme materyali ve bu materyal kullanılarak yapılan ezberleme yöntemi ile ilgilidir.
Çarpım tablosunu ezberlenmeden çarpma ve bölme işlemleri hızlı bir şekilde yapılamaz dolayısı ile çarpım tablosunu ezbere bilmeyen bir öğrenci matematik dersinde başarılı olamaz ve ileriki eğitim hayatında çok zorlanır ve genellikle belli bir sınıftan sonra eğitim hayatına başarılı bir şekilde devam edemez.
Çevrenizde çarpım tablosunu ezberde zorlanan öğrenciler var ise ya da bu ürünü inceleyip satmak isteyen kırtasiye kitapevi yetkilileri varsa arpm Tablosu Oyunu - mer Karaman - stanbul adresinden ürünü inceleyip siparişte bulunabilirler.

Saygılarımla,
Matematik öğretmeni
Ömer KARAMAN
Son düzenleyen Safi; 20 Şubat 2018 21:32