Öncelikle selamlar benim içimi kemiren beni her an düşündüren bir sorunla karşı karşıyayım ne olur bana yardım edin fikir ve görüşlerinize çok ihtiyacım var ben 28 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı 11 senelik bir bayan arkadaşım vardı onun davranışları düşünceleri birçok yönü hoşuma gidiyordu ve ben ona ondan çok hoşlandığımı söyledim ve çıkma teklifinde bulundum başta şaşırdı beni çok iyi tanıdığını ve bana çok güvendiğini söyledi sonra kabul etti ilk hafta herşey iyi hoş gidiyordu ta ki kız arkadaşımın eski erkek arkadaşının evinde kaldığını öğrenene kadar ve bunu en yakın arkadaşımdan öğrendim kız arkadaşım üniversitede okurken 3 ay erkek arkadaşının evinde kalmış ona sorduğumda sana söyleyecektim falan dedi ev kalabalıktı pişman olacağım hiçbirşey yapmadım dedi eski erkek arkadaşının ev arkadaşlarıyla sürekli aaa hazırladığını zaten karakter olarak çok çekingen olduğunu aralarında cinsel ilişki olarak sadece öpüşme ve dokunma düzeyinde birşeyler olduğunu söyledi bu konuyu kabullenmeye çalıştım ama sonradan defalarca bu konu aramızda sorun oldu birbirimizi çok seviyoruz ve ciddi düşünüyoruz ama bu sorun bir şekilde kafama takıldı bazı zamanlar sanki o evdeki herşeyi görüyormuşum gibi oluyorum rüyalarıma giriyor ve bu konuyu artık kız arakdaşımla konuşamıyorum çünkü defalarca bu konu açıldı büyük bir sabırla bana aynı şeyleri anlattı sonra bu konuyu kapattık ben de üniversite okudum elime çok fırsatlar geçti ama irademe sahip oldum belki o yüzden bu olay çok zoruma gitmiştir bilmiyorum arkadaşlar çok zor durumdayım anlatamam
Son düzenleyen Safi; 31 Mart 2018 02:18