Arama


CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
6 Kasım 2010       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Bu çözüm makalesi email göndermeye çalışırken,alıcı sayısı düşürülmek istendiğinde kullanıcılara bilgi sağlar.
Belirtiler:

Birden fazla alıcıya e-mail göndermek istediğinizde,mesaj gönderebilmeniz için bazı alıcıları kaldırmanız gerektiğine dair bir hata mesajı alabilirsiniz.


"Gereksiz ileti sayısını azaltmaya yardımcı olmak için Hotmail bir iletiyi bir defada kaç kişiye gönderebileceğinizi sınırlar. İletinizi göndermek için, lütfen bazı alıcıları kaldırın. Sınırı artırmak için, hesabınızı doğrulayın.

Bu ne anlama gelir?

Windows Live Hotmail hesaplarından gönderilen Junk e-mail sayısını azaltmaya yardımcı olmak için (istenmeyen emaillerle birlikte, istenmeyen ,alakasız ya da yasadışı e-mail veya elektronik mesajlar) aynı anda mesaj gönderebileceğiniz alıcı sayısına limit uyguluyoruz.

Sınırlar nelerdir?

İleti gönderme sınırı Hotmaildeki itibarınıza bağlıdır. Sistemin itibarınızı oluşturması için bir kaç güne ihtiyacı vardır. Bu nedenle yeni hesaplar ya da istenmeyen email gönderme etkinliğinde bulunan kişilerin hesapları üzerinde sıkı sınırlamalar vardır.

Eğer yeni bir ücretsiz kullanıcıysanız, limitiniz geçici bir kısıtlamayla en az maksimum 10 alıcıya kadar limitli olabilir, bu kısıtlama kullanıcı, sistemde güvenirliliğini kanıtlar kanıtlamaz maksimum 300 alıcı limitine çıkar.

Eğer ücretli bir kullanıcıysanız, giden emaillinize 300’e kadar alıcı ekleyebilirsiniz.

Ne yapmalısınız?

Geçici çözüm olarak mesaj gönderebilir, alıcı sayısını hata mesajında gösterilen sayıya indirebilir ve tekrar mesaj göndermeyi deneyebilirsiniz.

Ya da bir cep telefonu numarasıyla (şu anda sınırlı pazarlarda kullanılabilir) hesabınızı doğrulayın: hemen sınırı artırmak için http://g.live.com/1rewlive4tup/tupp
Hala sorularınız varsa veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen buraya gönderin.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...