Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gencler ben 16 yasındayım amerikada futbolcuyum a2 takımında oynuyorum yakında profesyonel olucam ve size bir kaç sır vericem futbolcu olma hakkında ... 1. eğer türkiyede futbolcu olmak istiyorsan bu biraz zor cunku gunumuzun sartlarında turkiyede en onemlı sey torpıl futbolcu olmak ıcın ne kadar iyi oynarsan oyna (uzgunum ben 5 yasında basladım futbola bursaspor okuluna altyapı o bu bızden kotu oynayanlar gitti daha üst takımlara neden babalarının paralı war) neyse ama ben size olamazsınız demiyorum kesinlikle olursunuz futbolcu ne zor sart olursa olsun sadece kendınıze guvenın ve isteyin bana okulda soruyolardı ne olmak istiyorsun büyüyünce diye futbolcu diyordum herkes gülüodu bırakın o gülenleri sora siz gülersiniz onlara yeterki isteyin 2. bi resim çizin kendinizi futbolcu hayal ettiğiniz ben 8 yasımda kendi resmim cizdim üstümde besiktas formasıyla hala odamın duvarında duruyor hergun ona bakıyorum ve ilham alıorm. 3. ve son olarak eger ben sırf para ıcın futbolcu olcam dıorsanız yada futbolculukta cok para war ben ondan futbolcu olcam dıorsanız sız ztn futbolcu olamazsınız futbolcu olmayı sırf futbol ıcın istemelisiniz yanı futbolu sevmelısınız bana 1 top verseler sabahtan aksama kadar sıkılmadan oynarım boyle bır yapıya sahıp olmanız gerekır futbolu zevk için oynayın para veya baska bişi için deil ve son olarak kendınıze iyi bakın iyi yemek yiyin saatinde yatın saatinde kalkın eger dıorsanız kı ben daha futbolcu deilim futbolcu olim oyle iyi yer iyi antreman yaparım HAYIR sımdıden baslayın kendınızı gelistirmeye saatınde uyu saatınde kalk vucudunu gelistir daha fazla bilgi istersenız yigitak95@hotmail.com ekleyin yardımcı olmaya calısıırm
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.