Arama


ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
27 Kasım 2010       Mesaj #2
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ben yasin 5 yaşından beri gözlük takıyorum.Bende göz tembelliği, astigmat, hipermetrop ve miyop var. Şuan 3 numara gözlük takıyorum.Neurovision tedavisi varmış.Gözü daha iyi yapıyormuş.Ancak gözlük numaramı düşürmüyormuş.Maden gözlük numaramı düşürmüyor o zaman nasıl daha iyi yapıyor? Bu konu hakkında cevabınızı bekliyorum... (LÜTFEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPMAYINIZ)

NeurovisionTM Tedavisi Nasıl Uygulanıyor?

Tedaviye uygun olduğu belirlenen hastanın ilk seansı, doktoru tarafından hastanede yapılır.
Tedavi yaklaşık 40 seanstan oluşmakta ve her seans yaklaşık 30-40 dakika sürmektedir.
Hastanede göz doktoru tarafından uygulanan ilk seanstan sonra tedavinin geri kalan kısmını kişi, kendisine verilen bilgisayar programı sayesinde, evde veya uygun ortam yaratılabilirse iş yerinde uygulayabilir. NeurovisionTM uygulamasına başlandıktan 1-2 seans sonra hastanın görüş seviyesi sistem tarafından algılanır ve bu bilgilere göre her seanstan sonra sistem hastaya özel ödev oluşturur. Kişi bu ödevleri uygulamaya başlar. Her kontrolden sonra doktor tarafından sisteme girilen görsel keskinlik ve/veya kontrast duyarlılık bilgileri, kişiye özel tedavi sürecinin gelişiminin görülmesini sağlar.
Tedavinin başarısı için seansların haftada 3 gün (birer gün ara ile), 40’ar dakika olmak üzere düzenli olarak uygulanması gerekmektedir. Hastanın tedavi gelişimini görebilmek için 5’inci, 10’uncu, 20’inci ve 40’ıncı seanslardan hemen sonra doktor kontrolü gereklidir.
Düzenli seanslar ve doktor kontrolleri sayesinde 3 – 4 ay içinde tedaviden sonuç alınabilmektedir.
NeurovisionTM Hakkında;

9-55 yaş arasın kişilerde göz tembelliği tedavisi için uygulanan bir yöntemdir.
Ameliyatsiz ve ilaçsız bir tedavi şeklidir.
Hasta için yan etkisi yoktur ve herhangi bir risk içermez.
Amerikan FDA (Amerikan İlaç ve Gıda İdaresi) onaylı bir yöntemdir.
Uygulama kolaydır ve büyük bir kısmı evde gerçekleştirilir.

kaynak