Arama

goqhan06 - avatarı
goqhan06
Ziyaretçi
2 Aralık 2010       Mesaj #172
goqhan06 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba, daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi WLM 2011 betası çıktıktan sonra ekleme sorunu yaşıyordum. Msn 9 da kullansam yaşıyorum, 11 de kullansam yaşıyorum. KArşıya gönderdiğim ekleme isteği ulaşmıyordu, o kişiden gelende bana ulaşmıyordu. Tesadüfen bu sorunu çözdüm, ama tabiki bulduğum çözüm kalıcı bir çözüm değil. Netbooka winxp yüklemiştim, bilen arkadaşlar vardır, onda gömülü windows messenger gelir, tesadüfen onu açtım ve online oldum. bana ulaşmayan istekler tek tek ekrana çıktı. Şaşırdım ve ekleyemediğim arkadaşa windows messenger üzerindne yeniden ekleme isteği gönderdim, gariptirki bu isteğim karşıya anında gitti ve kabul edince her ikimizde online olduk. Xp üzerinde gelen messengerin sürümü 4,7 . Şimdi bilgisayara viltualbox üzerine sanal xp kurdum, birisini ekliyeceğim zaman xp yi başlatıyorum, windows messenger üzerinden istek gönderiyorum, kabul ettikten sonra WLM ye geçiyorum Msn Happy Benim bulduğum çözüm bu, umarım kalıcı bir çözüm çıkar ortaya. Sevgiler...

Alıntı
nortonist adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR KİŞİ EKLEME SORUNUNU ÇÖZDÜM KESİN ÇÖZÜMDÜR !!!

msn den hiçbir şekilde ekleyemiyoruz hiç davet göndermek için uğraşmayın bilgisayarınızıda kurcalamayın Msn Happy

ÇÖZÜM :

hotmail sayfanızı açıyorsunuz şifrenizi yazıp bağlaıyorsunuz
üstte messenger yazan yere geliyorsunuz
arkadaş ekle yi tıklıyoruz

Ad veya e-posta adresiyle kişi ekleme
Ad veya e-posta adresi girin:

yazıyor

orada ki kutucuğa ekleyeceğimiz kişinin mail adresini yazıyoruz ileri deyip davet gönderiyoruz.

karşı tarafın msninde 1 davetiniz var mesajı gelecek
karşı taraf orayı tıklayacak ve kendi hotmail sayfasına bağlanıp davetleri görüntüleyecek
oradan daveti kabul ettiği an online oluyor.

ohhh be kıvranıp duruyordum kaç gündür Msn Happy

sırf şu mesajı yazmak için üye oldum dualarınızı esirgemeyin Msn Happy

Bunu zaten ben yapıyorum ama davetiniz var mesajı ya çok geç geliyor, yada karşı tarafa anlatmak zor oluyor, o yazıyı göremiyor. Dediğim gibi buna kökten bir çözüm bulmalı Msn. Sevgiler..