Arama

Sıla - Tek Mesaj #8

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
2 Aralık 2010       Mesaj #8
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Sıla "Konuşmadığımız Şeyler Var"

Kendi adını taşıyan ilk solo albümü “Sıla” ile “...Dan Sonra” diyerek müzik sektörüne kendinden emin adımlarla merhaba diyen, sonrasında ise “İmza” adını verdiği 2. solo albümüyle her yere “İmza”sını atan ve gerek sesi, gerek duruşu, gerekse yazdığı sözler ve yaptığı işlerle müzik sektörüne adım attığı ilk günden itibaren adından en çok söz ettiren Türk pop müziğinin en genç ve başarılı bayan vokallerinden Sıla 3. solo albümü “KONUŞMADIĞIMIZ ŞEYLER VAR“ ile 25 Kasım Perşembe günü müzik severlerle buluşuyor.

Albüm çıkışından önce bayram hediyesi olarak albümün çıkış şarkısı “Acısa da Öldürmez”i radyolar ve dijital platformlar üzerinden dinleyicilerle buluşturan ve kış mevsiminin yaşandığı bu günlerde müzik piyasasına baharı getiren Sıla’nın konuşacak ve söyleyecek daha çok şeyi var...

12 şarkıdan oluşan “Konuşmadığımız Şeyler Var” albümünde yine ağırlıklı olarak sözler Sıla, müzikler de Sıla ve Efe Bahadır İmzası taşıyor. Daha önceki iki albümde de olduğu gibi yine Sıla’nın nazar boncuğu Ozan Doğulu da “Kafa” şarkısına yaptığı düzenleme ile albümdeki yerini alıyor. “Zamanında” adlı şarkıdaysa dinleyicileri bir sürpriz bekliyor... Sıla bu şarkıyı çocukluk arkadaşı Gözde Kansu ile birlikte yazdı

Sıla’nın konserlerde söylediği ve dinleyiciler tarafından sürekli olarak albümde okumasını ısrarla istedikleri şarkısı “Vur Kadehi Ustam” da bu albümün kapanış şarkısı olarak müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

“Konuşmadığımız Şeyler Var” albümünün ilk video klibi ise albümün çıkış şarkısı “Acısa da Öldürmez”e çekildi. Klibin yönetmenliğini Murat Onbul yaptı.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.