Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
7 Aralık 2010       Mesaj #92
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HALİL adlı kullanıcıdan alıntı

BEN 20 GÜN ÖNCE BİR TELEFON ALDIM AMA ÜNİVERSİTE ÖGRENCİSİ OLDUGUM İÇİN HATALI TELEFONU 15 GÜN İCERİSİNDE GERİ GÖTÜREMEDM ÇNKÜ ÜNİVERSİTE ALDIGIM SEHİRDE DEGİL TELEFONU İADE ETMEK İSTİYORUM NE YAPABİLİRİM

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Yaklaşık iki ay önce sefaköy açık oto pazarında AKBAŞLAR OTOMOTİVDEN galericiden 2009 model REULT KANGO yeni tip arac aldım.2005 model reno kango eski model aracla takas etiğim benim onlara verdiğim arac arkadan darbeli olduğunu soledim ve tamirli ve düzgun bir şekilde teslim etim onla
ONLARIN BANA SATIĞI 2009 model arcta kazasız ve darbesiz diye verdiler bende renault servisinde aracın kayıtlarına baktım kayıtlarda her hangi bir kaza ve tamir tutanağı yoktu.
Aracın 45000 km bakımı icin servise gitiğinde servisteki yetkililer bana daha önce bu arac kaza gecirdiğini solediler önden darbeli olduğunu solediler.Aracın aldığım yerden aracınızı geri alamlırını soledim ama almayız dediler ben bir tüketici olarak benim hakıma gasp etiler ve bende derneğe başvurma zorunda kaldım ne gibi yol izlemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirm İDAN DEMİR 0536 4765909

İlk başvuruyu, ürünü aldığınız yere yapmalısınız.
Sonuç alamazsanız aşağıdaki linklerden yararlanınız.

TU-MER Tüketici Hakları Merkezi

Tüketici Hakları Derneği - Ankara (Adres - Telefon Numarası)

Temel Tüketici Hakları