Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #933
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hope_umut adlı kullanıcıdan alıntı

heralde beni yanlış anladınız çünkü ben bu kişiyi daha önce hiç eklemedim ve doğal olarak da silmedim ama ilginç olan normalde biri sizi eklediğinde sol üst kösede birinin sizi kişi listesine eklediği uyarısı gelir ama bende o da gelmedi bi gün baktığımda o kişiyi gördüm listemde zaten yeni aldığım bi adresti bu 5 kişi vardı karıştırma ihtimalim de yok

sgpq0

Secenekler > Gizlilik

Hmm O Zaman O Kisi Sizi Listesine Ekledi ve Siz Uyari Almadiniz, Baska Aciklamasi Olamaz Msn Confused Biri Sizi Listesine Eklediginde Uyari Almiyorsaniz Bu Konu Altina Yazabilirsiniz, Aliyorsaniz Sorun Yok Sanirim. Resimde Ne Yapmaniz Gerektigini Anlattim.
Alıntı
hödönök adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar discovery live in live msn ile kontak kurmasını sağlayamıyorum.kendi sitelerinde yazılanları uyguladım ama olmuyor yahu!bilen var mı?

MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesinin sağlanıp sağlanamadığını öğrenmek için MessengerDiscovery sembolü > Contacts menüsüne tıklayın. Oturum açmış olmanız gerektiğine dair bir uyarı alırsanız, bütünleşme sağlanmamış demektir. Windows XP, Windows Live Messenger ve proxy sunucusu ardından olmayan bir internet bağlantısı ile MessengerDiscovery Live kullanamamanız için hiçbir neden görünmüyor. Herhangi bir güvenlik programı kullanıyorsanız, geçici olarak devre dışı bırakın, Messenger oturumunuzu birkaç kez kapatıp tekrar açın. Bütünleşmenin sağlanıp sağlanmadığını kontrol edin.