Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba malesef okuduklarımla kendimi kıyasladığımda ben bir disleksi olabilirim bahsedilen tüm sorunlar var konuşmaya beş yaşında başlamışım zaten çoğunluklada peltek konuşmuşum ilk okulda düzgünkonuşmaya başladım oda harfleri kelimeleri yutuyordum matematikte mükemmeldim ama anladığımı yazamıyordum öğretmenle aynı şeyleri yapıyor fakat defterde farklı yazılıyordu kaç tane sınavda doğruyu kafamda çözüp yanlış işaretlediğim bilirim şuan büyüdüm çalışıyorum iş ortamında o kadar sıkıntı çekiyorum ki numara söylemem gerek ters okuyorum ve defalarca uyarılara rağmen oluyor elimde değil bazen bu duruma " neden yapıyorsun kızdırmak için , dalga geçiyorsun değil mi " gibi tepkiler alabiliyorum aynı anda bir kaç kursa gidip başarılı olduğum halde bazen iki kelime yan yana getiremiyorum unutkanlık o kadar çokki geri zekalıyım diye çok ağladığım hayattan vaz geçtiğim anlar oldu öyle zor ki yaşam kimseye anlatamıyorum abarttığımı söyleselerde iş ortamında çok zor nerde kesin tanı konulabilir ayrıca tedavisi nasıl olucak lütfen yardımcı olursanız