Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İyi akşamlar öncelikle böyle bir site hazırladığınız için ve yardıma hazır olduğunuz için size teşekkür etmek isterim. Ben 40 yaşında bir bayanım. 19 yaşıma kadar yatağımı ıslattım, daha sonra doktora başvurdum bana saat 18:00 den sonra sulu bir şeyler yiyip içmememi (çorba, portakal.v.s. dahil) yattıktan sonrada saati 1,5 saat sonraya kurmamı istedi ve ben bunu uyguladım, 1,5 saat sonra saatin sesine uyandım ve tuvelet ihtiyacımı giderdim. Ve düzeldi ondan sonrada 38 yaşıma kadar gece işemesi yaşamadım. 18 yıl aradan sonra eşimle boşanma kararı aldık ve ben 2.5 yıldır aynı sorunu tekrar yaşıyorum. Zaten 10 yıldır ruhsal tedavi görüyorum, doktorlarım biliyor, ayrıca ürologada gittim. Hatta bir tanesi dalga deçer gibi pis pis gülerek her gecemi dedi, ve bu bana nefret getirdi uzun süre doktora gidemedim. Neyse başka bir üroloğa gittim mesaneme bazı testler uyguladılar ve herşey normal çıktı, bir ilaç verdiler, adını söylemek istemiyorum burada, bir tek o faydalı geldi ama onuda 3 aydan sonra bırakıp yeni tahliller yapmak gerekiyormuş, anlıyacağınız fazlası zararlı, bende arkadaşlarıma gece yatısına gittiğimde alıyorum sadece bu ilacı, siz bu konuda ne dersiniz beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim, artık yoruldum. Saygılar,