Arama

andev - avatarı
andev
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #34
andev - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnm msn'de ne sorun var bilmiorm ama, ben zamanında msn'e cannibis skin falan yükledim sonra başka skinler yükledim sıkıldıkça sildim fln en son cannibis yükledim sonra kaldırmama ragmen msn kişi listesi arka planında hala o kaldı.Bundan cok rahatsız oluorm başka skinleri yüklerken hata verio yüklenenlerde açsa bile arkada o siyah bi skinde mesela beyaz beyaz sırıtıo edio msn'in içine...Bir başka derdim de msn'de meşgul oldugum zaman ne online olanları haber veriyo nede msn'de hiç bi türlü uyarı sesini çalıyo Msn Sad arkadaşlar msn + bütün eklentileri onlarca defa sildim baştan yükledim olmadı sanki baştan yüklememişim gibi beni tanıyo aynı şekilde giriyo msn'e napcam ben yaa ??? silmem bile işe yaramıyo ? Msn Sad Arkadaşlar bide msn handwriting yükledim ama sonra kaldırdım ekle / kaldırdan ona ragmen her msn'e girdigimde "kill carrot" diye bi sayfaya atıo beni pc de hangi site açıksa onu degişio oraya girip hata veriyo onu nası çözcem ? ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR BEKLİORM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Son düzenleyen Blue Blood; 31 Mart 2006 22:35