Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
07:59, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 06 Aralık 2025 - 08:01
Arama
MaviKaranlık Forum
Asla Bitmeyen Konu
-
Tek Mesaj #226
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2006
Ziyaretçi
Sevdiğim...
Bazen insanlar düşünürler hayatın anlamı nedir diye..
Bunu zaman zaman bende düşünüyorum.Hayatın anlamı nedir diye..En azından seni tanıyıncaya kadar düşünüyordum.
Gerçelerin acı olduğunu ve bu yüzden biberingerçek olduğunu anlatan bir espriyi hatırladım.Halbuki biliyormusun,bütün biberler tatlıdır.Zira hayat sanıldığı kadar acımasız ve acı değil.
Sadece hayattaki tadı alabilmeli,kendin istediğin gibi yaşayabilmelisin.
Çevrenin ne diyeceğini umursamadan..Zira sen yaşayamadıkların ile beraber ölüp gittiğinde çevrenin sana bir yardımı olmayacak.
Kendini özgür bırak,ne hissediyorsan onu yap.Çoğu insan gibi,mesela benim gibi,ne yapman gerekiyorsa onu yapma,bırak duygularını perdelemeyi,bırak ırmaklar gibi coşşun.
Bir sevdiğinin elini tutarken yaşadıklarının yanlış olduğunu düşünüp hayıflanma,bırak o sevgi senin tüm benliğini sarsın.Eğer onun gerçekten aradığın olduğuna inanıyorsan,ona sımsıkı sarıl,onu yaşa,onu bırakma.
Günün birinde belki anlarsın ne kadar sevdiğini,ne kadar sevebileceğini,ne kadar sevildiğini,ne kadar sevilebileceğini,ama iş işten geçmiş,sevgilin,seni seven gitmiş,yitmiş olabilir.İşte o zaman üzülme vaktidir.Yerli yersiz ağlama vaktidir.İşte o zaman çevrene dönüp,şimdi ne yapacağım diye sorma vaktidir.Alacağın cevabı sana söyleyeyim güzelim.Bilmiyorum diyecekler,senin dediğin gibi.Ben biliyorum oysa,oysa sende biliyordun.Hep bildin ama öyle olmadın.
Ama artık sende biliyorsun,biliyorsun ki en azından bir kez gerçekten sevildin.Ve yine biliyorsun ki,bu sevgi bitmeyecek.En azından ben bitene kadar.
Yaşa...Doğru bildiğin insanı bul ve onunla yaşa,ama bu dostunu sakın unutma..Bil ki unutulmayı hiç sevmem.Ve bil ki kurallarım vardır,herkes buna uymak zorundadır.Dostlarım benden önce ölemezler.Dostlarım benden çok üzülemezler
ostlarım benden çok sevemezler.Ve dostlarımı benden çok kimse sevemez.Artık WİESTMİCH'in dostusun.
Yaşa bu hayatı sevdiğim,limon gibi sömürerek,tüm ekşiliğine rağmen tadını alarak yaşa.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Bu mesajı
1
üye beğendi.
Kapat
Saat: 08:01
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.