Arama


İNTERNET ADMİNİ - avatarı
İNTERNET ADMİNİ
Ziyaretçi
28 Aralık 2010       Mesaj #8
İNTERNET ADMİNİ - avatarı
Ziyaretçi
Forumlarda rastladığım bir çok konu başlığında insanlar WİNDOWS XP nin ÇOK YAVAŞ ÇALIŞMASIndan bahsediyor ve yardımlarda verilen cevaplarda da sürekli XP HIZLANDIRMA PROGRAMI adı altında bir dizi program download linki veriliyor ve insanlar bu programları indirip sonra tekrar xp yavaş hızlandırmanın bir yolu yokmu? diye başlık açmaya devam ediyorlar :biggrin:

Bu yazımda insanları bu sorundan kurtarmak adına biraz araştırma yaptım ve XP HIZLANDIRMA PROGRAMları hakkında bir takım faydalı bilgiler buldum şimdide bunları DownloadSEN takipcileri ile paylaşıyorum.

Birkere öyle her önünüze gelen internet sitelerinde rastladığınız xp hızlandırma programını indirip bilgisayarınıza yükleyip kurmayınız.Önce programın anasayfasına gidin ve programın tam olarak ne yaptığını çalışma mantığını anlamaya çalışın.Yani bu program nasıl oluyorda windows xp hızlandırdığını iddaa ediyor?

Eğer program ingilizce ise ve ingilizceniz yok ise o zamanda bir takım türkçe sitelerde programın açıklaması ile ilgili yerlerden işinize yarayacak programın çalışması ile ilgili bilgilere bakının.

Bazı küçük xp hızlandırma programları xpyi hızlandırdığını yazıyor fakat aslında hızlandırmıyor.programı indirip pcye kurduğunuzda giflerin ve tarayıcının hızlı gidip geldiğini flash resimlerin hızlandığını felan görebilirsiniz ama bunlara aldanmayın .Normalde bilgisayarınızı yani xpyi kasan photoshop yada dreamveiwer gibi programları açmayı çalıştırmayı deneyerek ikisi arasında karşılaştırma yaparsanız sanırım sonuçlar daha güvenilir olacaktır.Aslında bu küçük xp hızlandırma programı cpu nun sınırlarını zorlayarak kasabili ve donanımınıza zarar verebilir veya bilgisayarınızın (pc) sıcaklığını aşırı derecede arttırarak (yükselterek) donanım yanmalarına :tongue: yani donanım çökmesine neden olabilir.o yüzden bu tip programları kullanırken son derece dikkatli olmanızı tavsiye ederim :ninja:

XP HIZLANDIRMA PROGRAMLARI HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

XP Smoker sistem bilgisayar windows xp hızlandırma programı

XP Smoker kullanışlı bir sistem hızlandırma yazılımıdır. Yazılım Windows Kayıt Defteri ayarlarında çeşitli değişiklikler yapmanıza izin vermektedir. Bu ayarlamalar bilgisayarınızın performansını yüksek oranda geliştirmektedir. Windows üzerinde çalışmasında fayda olmayan, boş yere çalışan hizmetleri devre dışı bırakma hatta durdurma işlemini gerçekleştirebilen yazılım; bu sayede alt sistemlerin tıkanan yollarını azaltır, uygulama ve açılış hızlarını arttırır ve sonunda sistem kararlılığı sağlar. Bilgisayar kullanımına yeni başlayanlar için basit, uzman kullanıcılar içinse güçlü bir yazılım olan XP Smoker; oyun hayranları, internette yavaş gezinti yapanlar ve düşük sistem yapılandırmasına sahip olanlar için mükemmel bir araçtır. Sistem performansını en üst düzeye çıkarmak için en basit ve net yoldur. Sorunsuz ve hızlı çalışan bir internet bağlantısıza sahip olmanız için gerçekleştirdiği testler sonucunda en iyi verimi sağlayan bir ‘internet iyileştirme’ aracına da sahip olan bu yazılım çevirmeli, kablo, DSL ve uydu bağlantı türlerinin hepsine de destek vermektedir.

Özellikler
# Performans hızlandırma
# Başlangıç uygulamaları yönetimi
# Internet Explorer ayarlamaları
# Sistem hizmetlerini düzenleme
# Windows güncellemelerini denetleme
# Geçici sistem klasörler ve dosyalarını boşaltma
# Disk temizliği
# Sistem bilgilendirmesi
# Paylaşılan DLL dosyalarını bulma
# Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturabilme
# Şifre koruması ile kullanılabilme

xp smoker indir



speed-XP XP hızlandırma proğramı
speed xp indir



XPepius bilgisayarı ve windows xp hızlandırma programı
XPepius, Windows XP için hazırlanmış bir sistem programıdır. Bu programla Windows XP’yi hızlandırabilirsiniz.

Program bilgisayarınızın performansını arttırırken aynı zamanda içindebulundurduğu yararlı programcıklarla sisteminizi idare eder. Buprogramcıklar; Başlangıç Yöneticisi, Kaldırıcı, TemizlemeMerkezi(Windows Kayıt Defteri’ndeki gerçersiz kayıt kayıtları), DiskTemizleyici, XP Tasarımcısı.

Programın özellikleri;
# Başlangıç Yöneticisi ile başlangıç programlarımlarına yazılım ekleme ekli olan yazılımları düzenleme, kaldırma
# Kaldırıcı ile yazılım bilgilerini düzenleme
# Geçersiz kayıtları temizlemek için araç bulundurur
# Disk Temizleyici ile diskinizde bulunan gereksiz dosyaları temizleme
# XP tasarmcısı ile eski uygulamalar için yeni görsel tasarımlar sağlama
# Kullanıcı dostu arayüz (13 arayüz, animasyon, hızlı değişim)
# Tam HTML yardım sistemi
# Sürükle-Bırak desteği(Otomatik algılamada, çoklu dosya desteğinde, bağlantı çözümünde)

xpedius indir